Oscar Isaac Marvel-történelmet írt az új szuperhős szerepével

Oscar Isaac Marvel-történelmet írt az új szuperhős szerepével

Ilyet rajta kívül még senki nem tudott összehozni.

Nem könnyű bekerülni a legnépszerűbb filmes univerzumba színészként, és ha a meghatározó szerepekre gondolunk, akkor itt még Hollywood legjobbjainak sincs könnyű dolga. Akadnak viszont olyanok, akik már több ízben is feltűntek a Marvel alkotásaiban, de vannak olyanok is, akik emellett még a DCU-t is megjárták valamilyen formában.

Arra viszont eddig nem volt példa, hogy valaki 3 szerepet is megkapjon a Marveltől. Nos, Oscar Isaacnek ez sikerült, ugyanis a Marvel történetében ő lett az első, aki három különböző szerepben is megmutathatta már magát. új szerepének köszönhetően a legújabb Marvel-filmben, a színész most már a sztárok elit osztályába tartozik, ha a szuperhősfilmek történetét nézzük.

Isaac 2022-ben debütált az MCU-ban, akkor a Marvel Studios egyik legkülönösebb hősét, Moon Knightot játszhatta el az erre a címre keresztelt szériára. Előtte pedig a 2016-os X-Men: Apocalypse mozifilmben láthattuk őt, mint maga Apokalipszis, a gonosztevő, aki meg akarta törni Xavier professzor tanítványait. A legújabb szerepe azonban egy kicsit eltér az eddigiektől, mivel csak a hangjára volt szüksége a Marvelnek. Ő kelti életre ugyanis Miguel O'Harát, vagyis Pókember 2099-et a Pókember: Pókverzumon át című animációs filmben, amelynek június 2-án volt a mozis premierje. Isaac tehát az első olyan színész, aki három különböző Marvel-karakter bőrébe bújhatott ilyen vagy olyan formában.

Továbbá ezáltal egyike annak a kilenc színésznek, aki legalább két különböző Marvel-szerepet is eljátszott az MCU-ban és más franchise-okban:

  • Chris Evans: Human Torch & Captain America
  • Josh Brolin: Cable & Thanos
  • Michael B Jordan: Human Torch & Killmonger
  • Hailee Steinfeld: Gwen Stacy & Kate Bishop
  • Ryan Reynolds: Hannibal King & Deadpool
  • Gemma Chan: Minn-Erva & Sersi
  • Jon Favreau: Foggy Nelson & Happy Hogan
  • Evan Peters: Quicksilver & Ralph Bohner

Kövess Minket!



Gamer szótár