Előzetesen a Netflix új thrillere, melyben Piroska és Hamupipőke egy gyilkosság után nyomoz

Előzetesen a Netflix új thrillere, melyben Piroska és Hamupipőke egy gyilkosság után nyomoz

A két mesehősnek és egy gyilkosságot kell felderítenie a Netflix hamarosan megjelenő, a Volt egyszer egy bűntény című filmben, amelynek eléggé érdekes kedvcsinálója érkezett.

A Netflix mindig valami különlegességgel igyekszik meglepni a rajongókat, és ez most sincs másként. Feldolgozták ugyanis Aito Aoyagi Akazukin, Tabi no Tochu de Shitai to Deau című, a kritikusok által is elismert eredeti regényét és az ebben leírt történetet vették alapul az új alkotásukhoz. A Volt egyszer egy bűntény (Once Upon A Crime) nevet viselő produkció két klasszikus karakterre fókuszál, de Piroska és Hamupipőke mellett feltűnik majd a herceg is a nem mindennapi produkcióban, melyet japán színészekkel készítettek el.

Ezeket olvastad már?

A kedvcsinálóból kiderül, hogy Piroska és Hamupipőke a találkozásukat követően részt vesznek egy bálon, majd nem sokkal később elkezdenek nyomozni egy gyilkosság miatt, amely Hamupipőke híres üvegcipőjéhez kapcsolódik. Elsődlegesen a Herceget vádolják meg a bűntett elkövetésével, miközben ő teljes mértékben ártatlannak vallja magát. Ez az új film egyébként képes lehet betölteni az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) és a Grimm népszerű televíziós sorozatok befejezése után keletkezett űrt, amelyek a klasszikus tündérmeséket modern módon dolgozták fel. Az előbbiben Hófehérke és Piroska jó barátok voltak, és úgy tűnik, a Once Upon a Crime is hasonló megközelítést alkalmaz: Hamupipőke és Piroska találkoznak, jó barátokká válnak, és együtt vágnak neki a kalandoknak.

Ha a Once Upon a Crime jó fogadtatásban részesül, akkor a jövőben simán elképzelhető, hogy olyan filmeket kapunk majd a Netflixtől, amelyekben Piroska más mesékből származó bűntényeket old meg és akár filmek mellett még egy sorozatot is elkészíthetnek a streamingplatformra.

A Once Upon a Crime szeptember 14-én tekinthető meg majd a Netflix kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár