Tegnap óta akár ingyenesen játszható a GTA V!

Tegnap óta akár ingyenesen játszható a GTA V!

8 játék kerül be a kínálatba júliusban.

A Microsoft továbbra is dolgozik azon, hogy minél inkább megérje előfizetni az Xbox Game Pass szolgáltatásra, ennek érdekében pedig folyamatosan frissíti a kínálatát, hogy mindig legyen olyan elérhető cím, amivel szívesen játszunk. Ez most sincs másképp, és a zöld platformnál bejelentették, hogy mely játékok érkeznek az elkövetkező hetekben.

Ezúttal nyolc játékot ad hozzá a Microsoft az elérhető programok listájához július 18-ig, amelyből a legnagyobb név egyértelműen a GTA V. A Rockstar Games 10 éves címe felhőben és konzolon vált elérhetővé, már a tegnapi naptól kezdve! Amennyiben  szeretnél játszani minden idők egyik legnépszerűbb és legjobban fogyó videójátékával, akkor most itt van a lehetőséged! Szintén július 5-én érkezett a Sword and Fairy: Together Forever, ma pedig a McPixel 3 csatlakozik hozzájuk ( mindkettő felhő, konzol, PC).

Ezeket olvastad már?

A következő hullámra kedden, július 11-én számíthatunk. ugyanis PC-re érkezik az Insurgency: Sandstorm és jön a Common'hood is (felhő, konzol, PC). A Grand Theft Auto mellett a másik kiemelt játék az Exoprimal, amely rögtön a megjelenése napján, július 14-én válik elérhetővé. Végül, de nem utolsósorban július 18-tól játszhatunk a The Cave-vel és a Techtonicával a szolgáltatás részeként. Ahogyan az lenni szokott, néhány játék cserébe távozik, július 15 után nem lesz a kínálat része az Exo One, a Spelunky 2 és a PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls sem.

Kövess Minket!



Gamer szótár