Szedett-vedett csapattal térhet vissza a CS-hez a TSM

Szedett-vedett csapattal térhet vissza a CS-hez a TSM

Mit szóltok ehhez a hármashoz? Erős magja lehetnek egy új TSM-nek?

Tegnap este váratlan bejelentést kapott a CS:GO-közösség, visszatér ugyanis a Reason Gaming, egy vadiúj csapattal! Miközben lassan, de biztosan elérünk az átigazolási szezon végére, úgy tűnik, hogy új és régi-új csapatok is szemeznek a CS:GO-val, azaz valószínűleg már a nyáron érkező CS2-vel. A Reason Gaming után egy másik legendás szervezett is visszatérhet a CS-hez, nem más, mint a TSM!

A TeamSoliMid jóval nagyobb karriert futott be anno, mint a Reason Gaming és igazi sztárjátékosokat neveltek ki. Ha belegondolunk, TSM nélkül valószínűleg az aranykori Astralis sem jöhetett volna létre, hiszen a TSM volt az a csapat, amelyik 2015-ben a profi mezőny közé nevelte devicet, dupreeht és Xyp9xt is!

Xyp9x és device 2015-ben, a TSM színeiben

A csapat később már az észak-amerikai mezőnyben teljesített éveket, 2017-ben azonban lehúzták a rolót, már ami a CS:GO-t illeti. Most hosszú várakozást követően térhetnek vissza, ám egyelőre úgy tűnik, hogy a futottak még kategória játékosait karolhatják majd fel. A francia 1pv.fr forrásai ugyanis úgy tudják, hogy jelenleg 3 játékos áll közel ahhoz, hogy leigazolja őket az új TSM. Ők hárman, nem mások mint, CYPHER, JaCkz és interz, a csapat összeállításáért pedig az ex-Vitality edző, XTQZZZ felelhet.

Bár olyan neveket is szóba hoztak a csapattal, mint nicodooz, dupreeh vagy Bymas, a források úgy tudják, hogy ők végül nem húzhatnak majd magukra TSM mezt. Félreértés ne essék, nem rossz játékosokról van szó, de még így is elég szedett-vedett csapatnak tűnik ez az új TSM, persze ha tényleg CYPHER, JaCkz és interz köré épül majd a felállás.

A TSM lehetséges új csapata

  • Cai "CYPHER" Watson
  • Audric "JACKZ" Jug
  • Timofey "interz" Yakushin
  • Rémy "XTQZZZ" Quoniam (edző)

Kövess Minket!



Gamer szótár