Visszatér az ókori CS:GO egyik legendás csapata, a Reason Gaming!

Visszatér az ókori CS:GO egyik legendás csapata, a Reason Gaming!

Hogy tetszik a Reason Gaming új csapata?

A CS:GO már egy halott játék. Hányszor, de hányszor hallottuk már ezt? Mondta ezt a PUBG, az R6S, a VALORANT is... ugye, hogy mennyire bejött bármelyiknek is?! Spoiler: egyiknek sem jött be, a VALORANT növöget, de nem jelent veszélyt a CS-re, az R6S csoda, hogy még létezik, a PUBG meg elvegetálgat a maga szintjén, ott köszöni szépen jól van. Egyetlen igazi CS:GO-killer játék van, pontosabban lesz a piacon, az pedig a CS2.

A CS2 épül és szépül, rengetegen várják a megjelenést és egyre inkább úgy tűnik, hogy az új játék hatására még az ókori Counter-Strike egyes szereplői is visszatérnek majd. Vannak már pletykák az új TSM-ről, sőt, tegnap a legendás Reason Gaming is bejelentette, hogy új csapattal térnek vissza!

Ezeket olvastad már?

Bár a Reasonnek 2020-ban is volt CS:GO-csapata, a néhány hétig tartott projekt a fél fogunkra sem volt elég. Sokkal inkább emlékszünk a Reasonre a CS:GO korai éveiből, a 2012-2014-es időszakból, amikor még olyan alakok tűntek fel a csapatban, mint HenryG, MSL vagy éppen cadiaN. És persze ki ne ismerné a csapat legendás matricáját? A 2014-es Reason Gaming (Holo) | Katowice 2014 matrica minden idők egyik legértékesebb CS:GO-matricája, a csmoney adatai alapján jelenleg 19 ezer dollárt ér egyetlen darab.

A CS2 hatására visszatér a Reason Gaming, egy teljesen új felállással, ráadásul az észak-amerikai mezőnybe! Amerikai és kanadai játékosokat igazoltak, akik eddig nem igazán mutogatták magukat a tier1-ben, de az új csapat sem rögtön a legmagasabb szintekre akar betörni. Megfontoltan indultak útnak, hiszen első céljaik között a Thunderpick World Championship 2023 North America Series 1 versenye és a LCA Broadcasting LCA: Final szerepelnek.

A Reason Gaming új felállása

  • Walker "walker" Harris
  • Keanu "Danejoris" Reyes
  • Brennan "grape" Greer
  • Brody "BeaKie" Kelly
  • Johnny "JDubs" Wu

Meglátjuk mire lesz képes a csapat. Mindenképpen örülünk, hogy a CS2 új vagy régi-új csapatokat is vonz, de az észak-amerikai mezőny egy furcsa választás.

Kövess Minket!



Gamer szótár