Új előzetesen a várva várt Mortal Kombat 1

Új előzetesen a várva várt Mortal Kombat 1

A szeptember 19-én érkező játékról egyre több részletet ismerhetünk meg, most két karakterről rántották le a leplet.

Aki gyakran követi az Esport1 oldalát, az már találkozhatott azzal a hírrel, miszerint Smoke és Rain tagjai lesznek az ősszel érkező Mortal Kombat 1 fő csapatának. Ugyanis még június közepén a teljes lista kiszivárgott. Persze a hivatalos megerősítés sosem árt, ezt pedig most meg is tette a Warner Bros. Games, amely bejelentette a két harcost a NetherRealm Studios által fejlesztett játékban.

Az új trailer – amit a Ed Boon tweetjében vagy a lenti Youtube-videóban ti is megnézhettek – elsősorban a Lin Kuei-klánra fókuszál, valamint annak törekvéseire. A videó bemutatja Smoke-ot, egy további tagját az ősi harcos klánnak, aki a rejtőzés és gyakorlati varázslás mestere. Mivel  sajátjaként tekinti a klán misszióját, csatlakozik Lin Kuei testvéreihez az Earthrealm védelme nevében. De nem csak ő mutatkozott be. Láthattuk Raint is az Outworld nagy mágusát, aki vízmágiáját a tökéletes fegyverré fejlesztette és most a birodalom legsötétebb és legerősebb varázslatát szeretné megtanulni.

Ezeket olvastad már?

Továbbá SektorCyraxFrost és Scorpion felbukkant kameo (támogató) harcosként,  amelyek mozdulatok széles palettáját adja hozzá a játékhoz. Természetesen brutalitásból ezúttal sincs hiány, és lehetőségünk lesz a lehető legváltozatosabb módon kivégezni az ellenfeleinket.

A Mortal Kombat 1 PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre érkezik szeptember 19-én.


Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár