Kiszivárgott a Mortal Kombat 1 harcosainak teljes listája

Kiszivárgott a Mortal Kombat 1 harcosainak teljes listája

Ha ez igaz, akkor az egyik legjobb Mortal Kombatot köszönthetjük szeptemberben.

1992-ben jelent meg az első Mortal Kombat játék Ed Boonék jóvoltából és az azóta eltelt több, mint 30 esztendő során további tíz epizódot is megélt már a franchise. Ki gondolta volna a kilencvenes évek elején, hogy ez a brutális verekedős játék ekkora rajongótáborra tesz szert az idők folyamán. Mostanra gyakorlatilag a virtuális verekőd játékok megkerülhetetlen címe lett, és ugyan 2022-ben, amikor a játék valóban a 30. születésnapját ünnepelte, nem kaptak a rajongók egy nagy bejelentést, mégis lehetett sejteni, hogy nem okoz csalódást a NetherRealm Stúdió.

A tavasz végén aztán Ed Boonék ledobták az atomot, hiszen a jó néhány teasert követően megjött az első trailer a játékból, azóta pedig már több ízben is betekintést kaptunk a játékmenetbe. Kiderült, hogy az 1v1-es harcokat az úgy nevezett kameo rendszer színesíti majd, amely azért láthatóan nem tetszik mindenkinek, de nem lesz mit tenni, el kell fogadnunk, hogy a Mortal Kombat 1 nevet viselő játék nagyban erre épít. Apropó, azért lett MK1, mert a 11-nek a végén látható sztorik közül Liu Kang történetét folytatják, aki új világot teremt Kronika homokórája segítségével és így egy teljesen új világ jön létre, ahol például Scorpion és Sub-Zero egy klánban testvérként harcolnak.

Az eddig előzetesekből és játékmenet videókból annyi derült, hogy Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Kitana, Mileena, Raiden, Johnny Cage, Kenshi, Kung Lao, Shang Tsung biztosan választható karakter lesz, miközbe a kameo harcosok között eddig köszönthetjük Sonya Bladet, Jaxet, Kanot, Gorot, és Strikert. A fejlesztők elmondása szerint bizony előfordul, hogy valaki mind két szerepben használható.

Számtalan tartalmat hoz majd még a játék, de mindegyik eltörpül amellett, hogy pontosak kik alkotják majd a 24 fős mezőnyt és a 16 fős kameo csapatot. Nem véletlen, hogy ilyenkor az adatbányászok és a bennfentes informátorok gőzerővel dolgoznak azon, hogy idő előtt kiszivárogtassák ezeket az információkat. Úgy tűnik, hogy most ez ismét megtörtént, ugyanis ez részletes leírást szolgáltatott.

Az MK1 trailerről szivárogtató csapatnak köszönhetően kiderült az is, hogy elvileg az alábbi harcosok biztosan benne lesznek a játékban (a már ismerteken kívül): Ashrah, Havik, Li Mei, Liu Kang, Nitara, Reiko, Reptile, Sindel, Smoke, Tanya.

Ez azonban semmi ahhoz képest, amit egy másik felhasználó hozott nyilvánosságra. Elég sok mindent pontosan leírt a posztjában – bár amíg nincs hivatalos információ, addig nem tudni mennyi igazságot tartalmaz a bejegyzés:

Így tehát megkapjuk a következő 25 (előrendelői bónusz miatt) fős rostert: Liu Kang, Kung Lao, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kitana, Mileena, Smoke, Reptile, Johnny Cage, Sonya Blade, Kano, Kenshi, Li Mei, Tanya, Geras, Baraka, Nitara, Rain, Ashrah, Reiko, Havik, Sindel, Shao Kahn, Shang Tsung.

Kameo harcosok: Scorpion, Sub-Zero, Kung Lao, Kitana, Mileena, Reptile, Sonya Blade, Kano, Sareena, Jade, Jax, Striker, Sektor, Cyrax, Goro, Motaro.

A leírás szerint a Krypt nem tér vissza, de egy bővített Konquest módban jobban elmerülhetnek majd a játékosok. Az első DLC pedig az alábbi karaktereket hozza magával: Quan Chi, Ermac, Takeda, Homelander, Omni-Man, Peacemaker – Kameo: Johnny Cage, Tremor, Ferra/Torr, Khameleon, Mavado. A további frissítések során még csatlakozhat a mezőnyhöz Jax, Kintaro és D'Vorah is, és a kameo képernyő a Hotaru, Nightwolf, Cyber Smoke, Bo' Rai Cho és Kira névsorral bővül majd. A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár