Megszólalt a színész, akit a GTA 6 főszereplőjének tartanak

Megszólalt a színész, akit a GTA 6 főszereplőjének tartanak

A rajongók azt hitték, hogy megtalálták a két főszereplőt, de a jelek arra mutatnak, hogy tévedtek.

Továbbra sem szólalt meg a Rockstar Games, vagy az anyavállalat Take-Two a Grand Theft Auto következő részével kapcsolatban. A rajongók viszont nem tudnak várni, és rendületlenül keresik az aprócska részleteket. A tavaly őszi szivárogtatást, szinte már teljes egészében átvizsgálták odavissza többmillió alkalommal, így más nyomok után kell nézni. Az álláshirdetések pedig mindig jó kiinduló alapnak számít, már számos esetben buktattak le fontos titkokat.

Az egyik legnagyobb kérdés, ami lázban tartja a közösséget, az az, hogy ki lehet a GTA 6 két főszereplője, Jason és Lucia mögött álló színész. Ez még a nagy leakelés során nyert megerősítést, hogy a játéknak Bonnie és Clyde típusú története lesz. A rajongók különböző színészek és színésznők önéletrajzát pásztázzák folyamatosan, hátha megtalálják, hogy ki érintett a játékban. Elsősorban a FIREBALL kódot keresik, de Lucia esetében ez a nyom hiányzik. Sokan mégis Leslie Lluvet színésznőre gyanakodnak.

Ezeket olvastad már?

A Farcry 6-on dolgozó Lluvet-t néhány állítólagos szivárogtató leplezte le. A helyzet kezdett annyira elharapózni, hogy nem tudott már mást tenni, és reagált a pletykákra. Egy Instagram-sztoriban a színésznő elárulta, hogy folyamatosan bombázták üzenetekkel, hogy árulja el, tényleg szerepel-e a GTA 6-ban. Nos a válasza egy egyértelmű nem volt.

„Üzenetekkel bombáznak az új Grand Theft Auto játékkal kapcsolatban. Nem én vagyok Lucia srácok. Én Zenya vagyok a Farcry 6-ból. Ne üzengessetek nekem“ – mondta. 

Nem ez az első eset, hogy a közösség nagy eséllyel téved a színésszel kapcsolatban. Hasonló a helyzet Bryan Zampella színésszel is, akit a férfi főszereplő szerepére várnak. Sok olyan utalást tett, ami megerősíti a feltételezéseket, de gyanúsan nyíltan kezeli az egészet, ami miatt elég nagy a kétely, hogy tényleg ő lehetne Jason.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN