Ismerd meg a GTA 6 egyik főszereplőjét, Luciát

Ismerd meg a GTA 6 egyik főszereplőjét, Luciát

Már alig tudjuk kivárni, hogy hivatalosan is bemutassák a játékot és a főszereplőket.

A GTA 6-ról továbbra is nagyon kevés hivatalos információ áll rendelkezésre. Ám ez nem szegi kedvét a lelkes rajongóknak, akik a szeptemberi szivárgás óta fáradhatatlanul próbálják az apró puzzle-darabkák segítségével megkapni a teljes összképet. A térképet, a játékmenetet, vagy épp a főszereplőket, Jasont és Luciát.

A két főszereplő kiléte már az ősszel lelepleződött, és az, hogy kapunk egy női főhőst is, történelmi léptékű, hiszen korábban minden főhős férfi volt. Most egy művész, aki a videói alapján előszeretettel készít 3D-s ábrázolásokat, fogta az összes apró részletet, ami rendelkezésünkre állt, és megalkotta Luciát.

A végeredmény fantasztikus lett, tényleg fotorealisztikus az ábrázolás, bár valószínűleg egyelőre egyetlen jelenlegi konzol sem tudná ilyen részletességgel megjeleníteni a GTA 6-ot. A kép kapcsán is hangsúlyoznánk, hogy fan-made, távolról sem hivatalos, arra sajnos még várnunk kell. Egyébként a rajongók hozzám hasonlóan fogadták az alábbi videót, többségében pozitívak az értékelések, „hihetetlen”, „őrületes” és „káprázatos” jelzőkkel illetik. Sokan kételkednek abban, hogy a GTA 6 nézhet ki így, ami nem meglepő, de a Rockstar fotorealisztikus látványvilágot szeretne, céljuk, hogy új mércét állítsanak fel a szórakoztatóiparban. Akkor meg miért lenne érdekem kételkedni?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!