Leleplezték a 2023-as Call of Dutyt, de nem úgy, ahogy gondolod

Leleplezték a 2023-as Call of Dutyt, de nem úgy, ahogy gondolod

A legszerencsésebbek már most láthatták a legújabb Call of Dutyt, amely novemberben jelenik majd meg.

Egyre több információ derül ki a 2023-as Call of Duty címmel kapcsolatban, amelyet a Sledgehammer Games fejleszt. Nem lesznek egyedül hagyva, az elődökhöz hasonlóan számos más Call of Duty stúdió is támogatni fogja őket. Sokáig nem tudtuk, hogy pontosan mi az Activision célja, végül úgy döntöttek, hogy nem szakítják meg a közel 20 éve tartó hagyományt. Így érkezik a Modern Warfare 3, amelyet várhatóan augusztusban lepleznek le hivatalosan.

Ám már ennél korábban is megmutatta játékát az Activision, de még nem a széles közönségnek. A Call of Duty 2023-ról szóló hivatalos információkra kiéhezett rajongóknak tehát még egy kicsit várniuk kell, de ha NBA-sztár vagy, már most megtudhattad a belső infókat. Ugyanis a hétvégén a Las Vegas-i NBA nyári ligában versenyző játékosok – ahol bemutatkozott a draft első helyén kiválasztott Victor Wembanyama is, aki a hotelben kisebb összetűzésbe került Britney Spearsszel is – exkluzív betekintést nyertek a Call of Duty 2023-ba – amely tehát a következő egy hónapon belül teljes egészében nyilvánosságra kerülhet. Persze azért az valószínű, hogy még csak egy demó változatot láthattak.

Ezeket olvastad már?

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy zárt ajtók mögött történik ilyen jellegű leleplezés. A közösségi médiában néhány játékos már megosztott képeket vagy videókat a lakosztályról, ahol megmutatták nekik a játékot, de az elképzelhető legalapvetőbb logón kívül semmit sem árultak el. A beszámolók szerint szobában még Call of Duty-játékhoz kialakított állomások is voltak, de a felvételeken csak az látszott, amikor a játékosok még Warzone és MW2 elé ülnek le.

Nem lenne feltétlen baj, ha jól sikerülne az új MW3, mert ugyan a tavaly megjelent 2 nem volt rossz, de közel sem problémamentes, mellette a Warzone 2.0 is sok problémával és hibával indult és a 2021-es Vanguard is rosszul sikerült. A Modern Warfare 3 novemberben érkezik majd a boltok polcaira.

Kövess Minket!



Gamer szótár