A negatív felhajtás után megszólalt a Borderlands film egyik főszereplője

A negatív felhajtás után megszólalt a Borderlands film egyik főszereplője

Az eddigi csendet követően, most egyszer csak megszólalt az egyik szereplő, és természetesen dicsérte az évek óta gyártási pokolban senyvedő filmet.

Jamie Lee Curtis is szerepet kapott az immáron nyolcadik esztendeje készülő Borderlands mozifilmben, amely egyelőre csak nem akar elkészülni ennyi idő után sem és egyre több bírálat éri. Az évek alatt majdnem egy tucat forgatókönyvíró dolgozott már a projekten, köztük a The Last of Us írója, Craig Mazin is, aki gyakorlatilag mára már egyáltalán nem szeretne kötődni a filmhez. Emellett egy másik rendező is lehetőséget kapott befejezni az alkotást, ehhez pedig jó néhány újraforgatásra is szükség volt, de ennél többet továbbra sem tudni a Borderlands-adaptáció sorsáról.

Ezeket olvastad már?

Jamie Lee Curtis most viszont megszólalt egy interjú során – talán épp a filmet ért negatív kritikák miatt – és elmondott néhány érdekességet a karakterével (Dr. Patricia Tannist alakítja) kapcsolatban.

„A filmet Budapesten a COVID alatt forgattuk, és azt hiszem, jövőre kerül a mozikba.”

A főszerepet Cate Blanchett kapta meg, így ő játszhatja Lilithet, miközben Curtis szerint a 2009-ben debütált játékok szemet gyönyörködtető hangulata jelen van Roth filmjében. Lilith egy Vault Hunters nevű csoportot követ, akik egy elhagyatott bolygón, a Pandorán kutatnak valamiféle titokzatos zsákmány után.

„Kicsit túlzásba viszik a filmet, szóval eléggé őrült és szórakoztató.

A karakterem autista. Ő [Leota] egy furcsa nő, akinek objektum-szexualitása van, vagyis élettelen tárgyakba szeret bele. [Ő] az a karakter, aki megismerte Cate Blanchett karakterének anyját, ezért vagyok benne a filmben. Én vagyok a kapcsolat Cate fiatalkori múltjával.”

Korábban Jamie Lee Curtis osztott már meg a közösségi médiában egy képet, amelyen Tannis árnyékos körvonala látható egy lépcsőházban állva.

„Ismerd meg TANNIS-t. Néhányan a karakteremet, Dr. Patricia Tannist őrülten okosnak tartják a játékban, miközben a első részén van a hangsúly! Nos, a vicc rajtuk csattan, mert én egy NPC vagyok. A képen a megbízható EchoNet-ével látható, aki nyilvánvalóan NEM olyan megbízható (csaló), mint amilyennek mondta magát. Ők most már, ahogy a gyerekek mondják... 'csak barátok'".

A forgalmazó Lionsgate képviselői egyébként egyelőre még nem reagáltak az EW megkeresésére, hogy mi a helyzet a filmmel.

Kövess Minket!



Gamer szótár