James Gunn lehangoló választ adott, hogy mikor jön A galaxis őrzői 3 a Disney+-ra

James Gunn lehangoló választ adott, hogy mikor jön A galaxis őrzői 3 a Disney+-ra

Egyelőre még nem akarják felpakolni a Disney+ oldalára a filmet.

Kétség kívül A galaxis őrzői 3 tekinthető az eddigi legjobb MCU filmnek az ötödik fázisban. A már bemutatott filmek egyelőre kritikailag és pénzügyileg is várakozáson alul teljesítettek. James Gunn viszont nagyszerűen zárta le Űrlordék trilógiáját – persze nem mindenki szerint. A mozikban egyébként elég jót ment a harmadik felvonás és bár július 7-én digitális kiadásban (csak neten keresztül megvásárolható) is megjelent, sokan mégis arra várnak, hogy felkerüljön a Disney+ kínálatába. A rendező viszont lelombozta a rajongókat, mert erre bizony még várni kell.

Ezeket olvastad már?

Mivel a Disney változtatott a megjelenési dátumokhoz fűződő stratégiáján, a kérdés most az, hogy a közönség mikor számíthat a harmadik részre pontosan. Amikor megkérdezték a közösségi médiában, hogy A galaxis őrzői Vol. 3 mikor érkezik meg a Disney+-ra, James Gunn azt válaszolta: "Egy ideig még biztosan nem".

Bár sem Gunn, sem a Marvel Studios nem közölt hivatalos dátumot, augusztus 2., szerda lehet a legvalószínűbb időpont.

Nemcsak azért voksolnak szerdára, mert a Disney általában ezen a napon frissíti a streamingplatform tartalmát, hanem azért is, mert egy másik 5. fázisú trilógia fináléja, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia is szintén a Blu-ray megjelenését követően debütált a Disney+-on. Ez volt az első alkalom, hogy egy MCU film a Blu-Ray verzióval egy napon vált elérhetővé streamingplatformon.

Feltételezve, hogy A galaxis őrzői Vol. 3 követi a Kvantumánia modelljét, a rajongók augusztusban számíthatnak Űrlordék utolsó kalandjára a Disney+ tartalmai között.

Kövess Minket!



Gamer szótár