Szaggat a Warzone? – Nyugi, nem nálad van a hiba

Szaggat a Warzone? – Nyugi, nem nálad van a hiba

Nem jó a helyzet, de legalább rossz!

Nincs is annál idegesítőbb, amikor a te eszközeiddel minden rendben van, de hőn áhított játék még sem akar úgy működni, ahogy annak kellene. Első kézből tapasztalják ezt most a Call of Duty Warzone 2.0 játékosai, hiszen sokuknak gyakorlatilag játszhatatlan a játék tegnap óta. Ha nálad sem megy normálisan a Warzone ne aggódj, nem nálad van a hiba. Tegnap jött meg ugyanis a legújabb Warzone patch, aminek egyik legnagyobb ajándéka az általános fps drop. Milyen nagy ajándék, mi?!

A hiba legcsodálatosabb része pedig, hogy mindegy milyen grafikai beállításokon játszol és mindegy mennyire erős gépen, mindenkinek járnak az ingyenes fps dropok. Köszi Warzone, még egyszer.

Ezeket olvastad már?

„Olyan 30-40 fps-em van Vondelen, eddig átlag 70 volt. Levettem minden grafikai beállítást alacsonyra és akkor is ugyanilyen rossz a helyzet."

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el a játék Reddit oldalát, van olyan, akinek egy RTX 4090, i9 13900KS, 64GB DDR5 kombós gépen is rendszeresek az fps dropok. Sok mindent nem tehetünk. Vagy elviseljük, hogy jelenleg ennyit tud a játék vagy várunk 1-2 napot és bízunk abban, hogy a fejlesztők minél hamarabb kijavítják a hibát.

Kövess Minket!



Gamer szótár