Két Harry Potter-sztár nem mondana nemet az új reboot sorozatra

Két Harry Potter-sztár nem mondana nemet az új reboot sorozatra

Simán benne lennének, ha felkérik őket, de kérdés lenne-e helyük a rebootban.

Léteznek olyan filmek, sorozatok vagy franchise-ok, melyek úgy jók, ahogy vannak. Hollywoodban azonban ezt nem fogadják el, és amiből lehet, le is húznak egy újabb rókabőrt. Ezek közé tartozik a Harry Potter világa is, hiába készült belőle nyolc felvonás is, ez nem elég, hiszen most egy sorozat formájában akarják rebootolni a történetet. Ennek a hírnek hallatán számos egykori Harry Potter-színész kinyilvánította álláspontját. Egy évtizednyi szereplést követően például a főszereplő trió is készen áll a továbblépésre. A Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés Roxfortba szívmelengető és nosztalgikus élményt jelentett a résztvevőknek, de úgy tűnik, itt véget ért a kaland számukra, néhányan azonban nem utasítanák el ilyen gyorsan a tévés szereplés lehetőségét.

Ezeket olvastad már?

Lehet, hogy Daniel Radcliffe már egy másik sorozatban játszik (Csodatévők) és ez biztosítja neki a megélhetést, illetve gyermeke is született a közelmúltban, ezért visszavenne a felfokozott munkatempóból, viszont a javíthatatlan csínytevőket, Fred és George Weasley-t alakító Oliver és James Phelps másként látják a dolgokat. A The New York Postnak egyértelmű választ adott Oliver, hogy benne lenne-e a sorozatban:

„Azt hiszem, igen. Ez egy olyan dolog, hogy sosem zárul le igazán egy fejezet az életedben... Akár a karaktereink esetében, bár ez egy teljesen más dolog – már nem egészen úgy nézünk ki, mint a középiskolások! Ha mégis megtörténik, csak annyit tudunk róla, amennyit ti is. De jó, hogy sok az intrika a sorozat körül.”

Bár ez egy érdekes kérdés, hiszen a két testvér közül James karakterét (Fred Weasley) nehéz lenne visszahozni a szériába. Ő csak egy a sok áldozat közül a Roxforti csatát követően, így némi gondot jelentene, ha az ikreket tényleg bele szeretnék szőni az új történetbe. Ráadásul a streamingplatform, amely előszeretettel készít egyébként tinidrámákat, mint például az Eufória, kétségtelenül fiatalabb szereplőgárdát keresne az új Harry Potter sorozathoz, a színészek pedig már jócskán túl vannak azon a életkoron, hogy a Roxfortba járjanak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne megvalósítani valamilyen formában a visszatérésüket, és akár másik karaktereket is eljátszhatnának. Ha a Marvel megtanított minket valamire, akkor az az, hogy a rajongók bármilyen cameót hajlandóak elfogadni, amíg az elég szívhez szóló.

Sok rajongó viszont egyetért abban, hogy Max túl korán szeretné újjáéleszteni a Harry Pottert. A filmsorozat a könyvek koherens és nagyrészt hű adaptációja volt. Mivel csak alig több, mint egy évtizede ért véget, nem igazán jó ómen újra képernyőre vinni egy olyan franchise-t, amely nagyon sokat jelentett a könyvek olvasóinak.

Kövess Minket!



Gamer szótár