The Marvels: remek zenével dobták fel az új, pörgős trailert, amiben kő kövön nem marad

The Marvels: remek zenével dobták fel az új, pörgős trailert, amiben kő kövön nem marad

Brie Larson, Teyonah Parris és Iman Vellani hivatalosan is készen állnak arra, hogy szétrúgják bárki hátsóját az új szuperhős filmjükben.

A Marvel Studios sem hagyta ki, hogy az Egyesült Államok – és biztosan a világ számos pontja még – San Diego Comic-Con lázban ég, ezért ki is dobtak a netre egy hangulatos kis Marvelek (The Marvels) trailert. Ez az alkotás a 2019-es Marvel Kapitány (Captain Marvel) folytatás is egyben. A film főszereplője Brie Larson lesz, és természetesen ismét Carol Danversként láthatjuk újra, miközben Parris (Monica Rambeau) és Vellani (Kamala Khan, azaz Ms. Marvel) most debütálnak a mozikban az MCU részeként. Parris először a Disney+-on a WandaVízió (WandaVision) című sorozatában tűnt fel, ahol Monica-t, Carol néhai barátnőjének, Maria Rambeau-nak (akit Lashana Lynch alakított a "Captain Marvel"-ben) a lányát játszotta. Vellani a Ms. Marvel című szériában tűnt fel először Marvel Kapitány hatalmas rajongójaként, Kamalaként.

Ezeket olvastad már?

A film első előzetesére építve a legújabb videóban bepillantást kaphatnak a Marvel-rajongók abba, hogy mi vár a női trióból álló szupercsapatra. Carol, Monica és Kamala kénytelenek összefogni, miután erejük összefonódik, és egymás helyére teleportálnak, amikor erejük használják. Nem hiányozhat Samuel L. Jackson sem, hiszen ő is visszatér Nick Fury szerepében, de végre felbukkan a film ádáz gonosztevője is, Dar-Benn, aki a világ elpusztítására törekszik, és nem más kelti életre a vásznon majd, mint Zawe Ashton.

A Marvelek a Marvel Cinematic Universe ötödik fázisának következő darabja, amely idén a gyengén muzsikáló A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmmel indult útjára, majd A galaxis őrzői 3., egyben befejező részével folytatódott, ami némileg azért reményt adott, hogy van még értelme ezeknek a filmeknek. Brie Larson új kalandját Nia DaCosta rendezte és a tervek szerint november 10-én kerül a mozikba. DaCosta az első fekete nő és a negyedik a sorban, aki MCU filmet rendezhetett. A forgatókönyvet Megan McDonnell-lel, Elissa Karasikkal és Zeb Wells-szel közösen írta.

De minek is rizsázok itt ennyit, nézzétek meg magatoknak az új MCU csoda legújabb előzetesét:

Kövess Minket!



Gamer szótár