2016 egyik legjobb játékával jön az Epic Games jövő heti ingyenes csomagja

2016 egyik legjobb játékával jön az Epic Games jövő heti ingyenes csomagja

Hosszú hetek után ismét két játékot kapunk a szokásos egy helyett.

Ahogy azt már megszokhattátok, az Epic Games évek óta minden csütörtökön ingyenes játékokkal kedveskedik nekünk. Az elmúlt hetekben egyesével érkeztek ezek az ajándék címek, és valljuk be, nem voltak magával ragadóak, de mivel nem kellett értük fizetnünk, természetesen örülünk nekik. Jelenleg egy teljesen új sci-fi játékra csaphattok le az Astro Duel 2 személyében, melyet hamarosan két másik társa vált. Végre ismét dupla az öröm, ráadásul egészen drága játékokról beszélünk, melyek ingyenes könyvtárunkhoz adásával jóval több, mint 10 000 forintot spróolhatunk.

Ezeket olvastad már?

 Deus Ex – Mankind Divided 

A Deus Ex franchise 2016-os része a Mankind Divided, mely a 2029-es évben játszódik, ahol a mechanikusan erősített emberekre számkivetettként tekintenek, így teljesen külön élnek a társadalom többi részétől. Adam Jensen személyében egy titkos ügynököt alakítunk, aki kénytelen az őt megvető világban tevékenykedni, hogy leleplezzen egy világméretű összeesküvést. Ez egy cyberpunk akció-RPG, melyben a döntéseink kihatással vannak a játék további menetére. Az eredeti ára 10 700 forint, így egész sokat megtakarítunk most azzal, ha lecsapunk rá ingyenesen.

 The Bridge 

A The Bridge egy rendkívül jól értékelt logikai kirakós játék, ami 2013-ban jelent meg. A kaland folyamán arra vagyunk kényszerítve, hogy újraértékeljük a fizikával és a perspektívával kapcsolatos tudásunkat. Itt olyan dolgok is megtörténhetnek, amelyeket eddig teljesen lehetetlennek hittél. 3450 forint helyett, szintén ajándékba kapjuk.

Kövess Minket!



Gamer szótár