Egyszerűen mindenki imádja a Black Myth: Wukong utolsó előzetesét

Egyszerűen mindenki imádja a Black Myth: Wukong utolsó előzetesét

A fejlesztők a végső trailerrel ledobták az atombombát.

Most már csupán két nap választ el bennünket attól, hogy végre kipróbálhassuk az év egyik legjobban várt játékát a Black Myth: Wukong személyében. A mögöttünk álló hónapok és évek során megannyi pletyka terjengett a Game Science játékáról, ami rendesen összezavarta az érdeklődőket, de a jó pár közzétett előzetes, és megosztott gameplay végül lecsillapította a kedélyeket. A végső kedvcsinálót a fejlesztők augusztus 8-án tették elérhetővé, és az eddigiektől eltérően csupán játékbeli felvételeket tartalmazott, ami sikeresen levette a lábáról a rajongókat. A trailert a megjelenése óta közel 1,2 millióan tekintettek meg, de ez a szám azóta is gyorsan pörög.

Elmondható, hogy a fejlesztők valóban törődtek azzal, hogy ez legyen a legszebb és legjobb alkotásuk. Hatalmas tisztelet nekik." – írja egy hozzászóló, de számtalan hasonló véleménnyel találkozhatunk.

A videó leírása azt ígéri, hogy „az előzetes soha nem látott harci játékmenetet és sztoribevágó jeleneteket, valamint új pályákat és karaktereket tartalmaz", melynek a Game Science eleget is tett, és valóban rengeteg újdonságot fedezhetünk fel ebben a közel 5 percben.

Kezdetben gyönyörű játékbeli tájakat figyelhetünk meg, majd ezután rögtön brutális harcokba csöppenünk, ahol testközelből tapasztalhatjuk meg a csodás harcrendszert, és a különböző rémisztő lényeket, akiknek a legyőzése lesz a feladatunk. Ez már remélhetőleg valóban az a minőség amit majd a játéktól elvárhatunk, és ha ez így van, akkor jó reménységgel lehetünk felé. 2 nap...

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN