Állítólag 80 különböző boss-szal érkezik a Black Myth: Wukong

Állítólag 80 különböző boss-szal érkezik a Black Myth: Wukong

Rengeteg játékórát ölhetünk majd bele, ha igazak a szivárogtatások.

Ha 2024 legvárósabb játékairól beszélünk, akkor biztosan minden listán ott szerepel közöttük az augusztus 20-án érkező Black Myth: Wukong. Ez az akció-RPG a kínai mitológiába vezet be bennünket, és gigásza csatákat ígér minden arra vállalkozó számára. A kaland során Wukong, a majomkirály bőrébe bújhatunk, hogy felfedjük a múlt igazságait, és felfedezzük a varázslatos területeket, melyek a klasszikus kínai regény, a Nyugati utazás alapján jöttek létre. A legújabb szivárogtatások újabb izgalmas információkat árultak el a várva várt játékkal kapcsolatban.

Lunatic Ignus – szivárogtató – X-en tette közzé, hogy tudomása szerint a játék során több, mint 160 különféle ellenséggel, és 80 egyedülálló boss-szal találkozhatunk majd, és vívhatjuk meg életünk harcát. Emellett azt is tudni véli, hogy több befejezése lesz, így nem csak egyszer van értelme a végigjátszásnak. Végezetül azt állítja, hogy a Black Myth: Wukong az első információk alapján kicsit könnyebb, mint a Soulsborne játékok.

A játékot tehát mindenki nagyon várja, és az év egyik legmonumentálisabb alkotására számíthatunk. Ahogy már fent is említettük, a megjelenése 2024. augusztus 20-án esedékes, és elérhető lesz PC-n, PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X|S-en. Addig még biztosan több mindent megtudunk a játékról, és talán újabb előzeteseket és hosszabb gameplayeket is kikerülnek a Game Science – a játék fejlesztői – kezei közül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár