Újraforgatta a GTA 6 előzetesét egy YouTuber, az eredményt látnod kell

Újraforgatta a GTA 6 előzetesét egy YouTuber, az eredményt látnod kell

Melyik a játék és melyik a valóság?

Még mindig tart a GTA 6 őrület, és ez garantáltan így is lesz, egészen a 2025-ös megjelenéséig, sőt, azután még inkább felfokozott állapotra számíthatunk a rajongók részéről. Hiába telt el több hónap a Grand Theft Auto következő részéne előzetesének a bemutatása óta – amit azóta lassan már 200 millióan láttak –, még mindig újabb és újabb réteg bőrt lehet lefejteni róla, olyannyira inger dús az a másfél perc. Vigyázni kell azonban, mert pórul járhat aki túlságosan türelmetlen, és már most előrendeli a játékot valami netes oldalon, hiszen ezek egytől egyig átverések. Apropó előzetes, egy Francia YouTuber – felhasználónév szerint CyrilMP4 – elugrott Miamiba a barátaival, hogy újraforgassák az ikonikus jeleneteket.

Mivel a videó elég hosszú és nem utolsósorban francia nyelvű – bár a YouTube generál hozzá feliratot –, érdemes kiragadni a különböző jeleneteket, és összehasonlítani a GTA 6 előzetesében látottakkal. Az eredmény egyszerűen elképesztő, és ahogy néhány kommentelő is megemlíti, bizonyos esetekben nehéz lenne megkülönböztetni a játék felvételeit a valóságtól, olyannyira egybevágnak. Ez természetesen CyrilMP4 munkásságát is dicséri, de elsősorban a Rockstar Gamesnek jár a taps, akik most is elképesztően komolyan vették a valósághűséget, és a GTA 6-tal minden bizonnyal a helyszínen érezhetjük majd magunkat. Na de nézzük is azt a legendás összehasonlítást:

A French YouTuber went to Miami and reshot the GTA VI trailer
byu/EtimmT inGTA6

Ahogy már fentebb is szó esett róla, a játék 2025-ben jelenik meg – egyelőre csak konzolokra. Addig még biztosan látunk számos hasonló alkotást, melyek segítenek az idő elütésében, és némileg kielégítik a játék utáni vágyakozásunkat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár