Oppenheimerből akár még Ken is lehet, ha folytatást kap a Barbie

Oppenheimerből akár még Ken is lehet, ha folytatást kap a Barbie

Ha tető alá hozzák a Barbie 2-t, akkor megeshet, hogy Cillian Murphy részt vesz benne.

A Barbie és Oppenheimer olyan rekordot hozott össze, amelyre hosszú évek óta nem volt példa, miközben az egyik a kettő közül még folytatást is kaphat, és akkor egy módon összeolvadhat a két projekt.

Ezeket olvastad már?

Jelen állás szerint hivatalosan még nem jelentették be a Greta Gerwig általt rendezett Barbie kapcsán a következő felvonást, de a premierjét követő népszerűséget látva lehet, hogy ez csak idő kérdése. A Mattel népszerű babáján alapuló film óriási sikert aratott a kasszáknál, és a rajongók is abszolút pozitívan nyilatkoznak róla. A várakozásokat felülmúlva mintegy 155 millió dollárt hozott össze a nyitóhétvégéjén, és egyes hírek szerint már folynak a tárgyalások a második részről. Amennyiben a folytatás zöld utat kap, Greta Gerwignek érdemes lenne felhívnia az Oppenheimer sztárját, Cillian Murphyt, mivel a színész úgy nyilatkozott, hogy nyitott lenne rá.

„Eljátszanám-e Kent a Barbie 2-ben? Persze. Olvassuk el a forgatókönyvet, és beszélgessünk el róla. Alig várom, hogy lássam az első részt. Szerintem ez nagyszerű dolog a mozik számára. Tudjátok rengeteg nagyszerű filmet lehet megnézni ezen a nyáron.”

Vajon lesz folytatása a Barbienak?

Greta Gerwig és Margot Robbie már korábban is jelezték, hogy szeretnének még több Barbie filmet csinálni. Tavaly Gerwig a Variety-nek azt mondta, hogy biztosan izgalmas lenne, ha a Barbie esetleges folytatásokkal vagy spinoffokkal bővülne. Robbie nemrégiben a TIME magazinnak említette meg, hogy nyitott a folytatásra, de hangsúlyozta, hogy egyelőre az első filmre koncentrál. Szerinte hiba lenne abba a csapdába esni, hogy az első filmet próbálják megalapozni, miközben már a folytatásokat tervezik. Más szóval a Barbie-t nem kifejezetten azért forgatták le, hogy rögtön második felvonást is kapjon, de mivel a film egyértelmű sikert aratott, talán ezek a folytatásról szóló tárgyalások komolyabbra fordulnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár