Öveket becsatolni, már dolgozhatnak a következő Need for Speeden

Öveket becsatolni, már dolgozhatnak a következő Need for Speeden

Amennyiben érzed magadban a lelkesedést, te is jelentkezhetsz a fejlesztőcsapatba.

A Need for Speed Unbound csak tavaly év végén jelent meg, de úgy tűnik, hogy a Criterion már dolgozik a sorozat következő részén. Egy nemrég megjelent álláshirdetés szerint egy új Need for Speed már fejlesztés alatt állhat.

„Büszke múlttal rendelkezünk, amelyben olyan közkedvelt franchise-okon dolgoztunk, mint a Battlefield, a Star Wars Battlefront és a Burnout, most pedig elfogadtuk a kihívást, hogy a Need For Speed franchise-t a következő szintre emeljük” – áll a kiírásban.

Ezeket olvastad már?

A konkrét álláshirdetésben egy "World Artist" pozícióra keresnek munkatársat, aki a megfogalmazásuk szerint segít nekik azon törekvésükben, hogy egy olyan nyitott világot hozzanak létre, amely gyors, zsigeri és hiteles élményt nyújt a játékosoknak. Amennyiben a Criterion a következő Need for Speed-en dolgozik, az lenne az ötödik játék a sorozatban, amelyet a stúdió fejleszt. Az első a Need for Speed: Hot Pursuit volt még 2010-ben, de már akkor is nagy múlttal rendelkeztek az autós játékok terén, hiszen ahogy a leírásukban is említették, ez a stúdió volt felelős a Burnout sorozatért is. Persze ennyi alapján még nehéz bármit is pontosan megjósolni, főleg annak tükrében, hogy két hete olyan pletyka látott napvilágot, miszerint a Most Wanted remake-je készülhet, amely a teljes széria egyik legjobb epizódja. Ráadásul abban az esetben arról szóltak a hírek, hogy már jövőre megérkezhet, amennyiben ez tényleg így van, akkor pedig természetes, hogy már javában dolgoznak rajta.

Amennyiben kipróbálnád az utolsó megjelent részt, az Unboundot, néhány hete egyébként bekerült a Game Pass kínálatába is.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN