Amy Schumer elmesélte miért tették ki a Barbie filmből

Amy Schumer elmesélte miért tették ki a Barbie filmből

Elárulta, mit gondol Greta Gerwig Barbie-filmjéről évekkel azután, hogy visszalépett a produkciótól.

A komikus az Instagramon osztotta meg, hogy nagyon élvezte mind Barbie-t, mind Oppenheimert, azonban szerinte Emily Blunt helyett neki kellett volna megkapnia Kitty szerepét Christopher Nolan filmjében.

És ezt tréfásan le is írta egy kép mellé az alábbi kiegészítéssel:

„Csináld jobban Hollywood.”

Ezeket olvastad már?

A 42 éves színésznő azután tette közzé ezeket a megjegyzéseket, hogy visszalépett a Barbie-tól, mivel visszautasította a forgatókönyvet. A szerepe szerint egy olyan "babát" kellett volna eljátszania, akit kirúgnak a Barbie Landből, mert nem elég tökéletes. Kezdetben Schumer azt mondta, hogy nem tudta leforgatni a filmet az időbeosztási konfliktusok miatt, tavaly azonban a The Hollywood Reporter című lapnak már másról számolt be:

„Egyértelműen nem akarták úgy megcsinálni, ahogy én akartam, az egyetlen módon, amely felkeltette az érdeklődésemet.”

A komikus hozzátette, hogy azt szerette volna, ha az ő Barbie-ja egy ambiciózus feltaláló lenne; a Sony azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a karaktere a zselés sarkú cipőt fedezze fel.

Nem sokkal azután, hogy a Trainwreck sztárja visszautasította a szerepet, Anne Hathaway is tárgyalásokat folytatott a film főszerepéről, mielőtt Margot Robbie és produkciós cége, a Lucky Chap lecsapott a jogokra. Robbie és kollégái ezután meggyőzték a Warner Bros. Pictures-t, hogy támogassa a projektet, majd leszerződtették Greta Gerwig rendezőt, a forgatókönyv társszerzőjeként pedig Noah Baumbach-ot kérték fel.

Nincs szó egyébként haragról vagy összeveszésről, hiszen Schumer egy hónappal ezelőtt elárulta, hogy a kreatív nézeteltérések ellenére is izgatottan várja a filmet.

Kövess Minket!



Gamer szótár