A Secret Invasion rendezője reagált a negatív kritikákra

A Secret Invasion rendezője reagált a negatív kritikákra

Minden elvárásnak nem lehet megfelelni, nem igaz?

A Secret Invasion utolsó epizódja lett mindenidők legrosszabbja az MCU-ban – legalábbis az értékelések alapján. De a sorozat többi része sem teljesített valami jól a kritikusok és a nézők szemében. Vagyis hiába várták sokan, hogy Nick Fury önálló kalandja végre a jó irányba fordíthatja majd az Endgame óta finoman fogalmazva felemás franchise-t. Mert nem tette. Sőt, minden korábbinál jobban rámutatott arra, hogy mennyire elvesztették a fonalat a Marvelnél és a Disney-nél.

A negatív fogadtatást követően a sorozat rendezője, Ali Selim, kapott egy lehetőséget a Varietytől, hogy megvédje művét a rengeteg kritikától, amelyek alapján a sorozatot többek között hatásvadásznak, butának és tétnélkülinek nyilvánították az emberek. A rendező nyilatkozata azonban inkább arra fókuszált, hogy szerinte nem lehet minden néző igényeit kielégíteni. Ami nem éppen a legjobb válasz szerintünk. Mert ha csak egy dolga van egy MCU-produktumnak, az pont az, hogy sokan nézzék és szeressék. De nézzük, mit is mondott Selim erről:

Ezeket olvastad már?

„Nem érzem rosszul magam a vegyes fogadtatástól. Ha csakis jó kritikákat kapnánk, minden film 10 milliárdot vagy egy billió dollárt hozna, nem? [A projekt] másért, máskor, más emberekkel rezonál, a Marvel rajongói bázisa pedig nagyon elkötelezett – egyenesen veszett –, szóval vannak elvárásaik és amikor ezeket nem sikerül kielégíteni, akkor más irányba mennek, negatívan értékelik. Nem tudom – az a munkánk, hogy kielégítsük az elvárásaikat? Vagy az, hogy elmeséljük a történetet, ami el akarunk mesélni? Trükkös dolog ez. Szeretném, ha mindenki szeretné [a Secret Invasiont], de nem várok el ilyesmit magamtól, szóval remekül érzem magam a fogadtatástól.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN