Kiderült, milyen hosszú lesz az Assassin's Creed Mirage

Kiderült, milyen hosszú lesz az Assassin's Creed Mirage

Az októberben megjelenő játék kisebb formátumú lesz, mint az utóbbi néhány program.

Az Assassin's Creed-rajongók számára már ott lehet pirossal a naptárban október 12., akkor jelenik ugyanis meg a Mirage, a legújabb AC-játék, amely visszatér a széria gyökereihez. Azt már eddig is tudtuk, hogy kisebb lesz, mint az Odyssey vagy épp a Valhalla, most pedig az Assassin's Creed Mirage vezető producere, Fabian Salamon elárulta, hogy a játékosoknak nagyjából 20-24 órát vesz majd igénybe a játék befejezése. További nagyjából hat órát jelenthet az, ha teljesen ki akarjuk játszani, és 100%-ra teljesíteni a játékot. 

Régóta ígérték, hogy az Assassin's Creed Mirage egy kisebb formátumú cím lesz, ehhez persze igazodik árban is, mert 50 euró lesz. Ezzel az olyan címekhez tér vissza, mint a szintén egyetlen várost felölelő térképpel rendelkező 2014-es Unity vagy a 2015-ös Syndicate.

Ezeket olvastad már?

Ennek oka lehet, hogy a franchise rajongói látszólag kissé belefáradtak a sorozat által az utóbbi időben produkált ambiciózus, hiper-hatalmas kalandokból. Az egész Egyiptom felfedezésétől kezdve az ókori Hellász bejárásán át a középkori Angliáig rengeteg területet hódítottak meg. Éppen ezért a Ubisoft a történet hosszát, az elérhető melléktartalmakat és magát a térképet tekintve is visszavesz a tempóból. Persze azért unatkozni nem fogunk, mindig lesz valami tennivaló, mint például a Unity Párizsában, de össze nem nyom majd a feladatok végeláthatatlan sora. 

Akit esetleg nem zavar a francia nyelv, az meg is tudja nézni az interjút.


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár