Kiderült miről szól és mikor jöhet majd a The Walking Dead Rick & Michonne sorozat

Kiderült miről szól és mikor jöhet majd a The Walking Dead Rick & Michonne sorozat

Ezekkel a spinoff szériákkal nem lehet betelni.

Új logót kapott és emellett megerősítették a Rick Grimes-t (Andrew Lincoln) és Michonne-t (Danai Gurira) középpontba állító Walking Dead spinoff sorozat alcímét, amely valóban Rick & Michonne néven fut majd.

Ezeket olvastad már?

Az AMC streamingszolgáltató egy új, rövid szinopszist is adott a szériához:

„Rick Grimes és Michonne szerelmi történetét egy megváltozott világ alakítja át. Elválasztja őket egymástól a távolság. Egy megállíthatatlan erő által. Vajon megtalálják-e egymást és azt, akik egykoron voltak, egy olyan helyzetben, amilyenhez foghatóval még nem találkoztak?”

Amikor Michonne utoljára látta Ricket, végignézte, ahogy a férfi látszólag áldozatot hozva felrobbant egy hidat, hogy megmentse családját és barátait egy járkáló hordától. A lány tudta nélkül Jadis/Anne (Pollyanna McIntosh), az emberkereskedő, megmentette Ricket – és elcserélte a Polgári Köztársaságba, a poszt-apokaliptikus Philadelphia rejtett és megerősített városába. Évek teltek el, mire Michonne megtudta, hogy Rick túlélte az esetet, és elindult, hogy megtalálja és hazavigye a gyermekeikhez, Judithhoz (Cailey Fleming) és Rick "RJ" Grimes Jr.-hoz (Antony Azor).

A The Walking Dead "Nyugodj békében" sorozatfináléjának zárójelenetében egy CRM helikopter meghiúsította Rick szökési kísérletét a köztársaság fővárosából, ahol a CRM fertőtlenítő központban a zombik eltakarítására állították munkába. Eközben Michonne egy szamurájszerű páncélba vágta magát, és felnyergelt egy lovat, hogy a katanája társaságában egy járkálókkal teli kanyonba lovagolt.

Scott M. Gimple, a The Walking Dead Universe tartalomért felelős vezetője, aki a sorozat alkotója és showrunnerje, a Rick & Michonne-t "egy epikus és őrült szerelmi történetként" jellemezte, amely egy olyan helyszínen játszódik, amelyet a TWDU-ban még sosem láttunk.

"Ez a két ember nagyon hosszú ideje külön él. Egészen más életet éltek, és mielőtt újra egyesülnének, meg kell találniuk önmagukat. Remélhetőleg észbontó lesz.”

A The Walking Dead: Rick & Michonne premierje a tervek szerint 2024-ben lesz az AMC-n és az AMC+-on.

Kövess Minket!



Gamer szótár