EA Sports FC 24: Bemutatkozott a vadonatúj karriermód is!

EA Sports FC 24: Bemutatkozott a vadonatúj karriermód is!

Folyamatosan mutatja be új játékát az EA, most a karrier és menedzser módon volt a hangsúly.

Az EA számos változtatást jelentett be az EA FC 24 karrier módjában, hogy az a valaha volt legmeghittebb legyen. Minden évben hatalmasak az elvárások, a játékosok szeretnének egy igazán jó karrier-élményt kapni, legyen szó akár a focisták vagy épp az edzők oldaláról. Az EA valamilyen újítást mindig hoz be, és ugyan nem várjuk el tőle, hogy a Football Manager szintjén legyen, mégis rendszeresen van hiányérzetünk. Sok rajongó gondolja úgy, hogy ez a játékon belül az egyik legelhanyagoltabb terület.

Most, hogy az EA kilépett a FIFA árnyékából, számíthattunk arra, hogy minden eddiginél jobb élményt kínál majd. Azt, hogy ez sikerül-e neki, majd októberben kiderül, de lássuk, hogy milyen változtatásokra számíthatunk.

Ezeket olvastad már?

Az újdonságok között szerepel egy új nézői mód és egy csomó finomítás, hogy a játékosok minden eddiginél nagyobb mélységet kapjanak. Persze a sláger most is az Ultimate Team és a Pro Clubs lesz, de aki abba egy kicsit belefárad, vagy egy kicsit kevésbé toxikus környezetre vágyik, az elmenekülhet az egyjátékos mód békéjébe. Ez lehetővé teszi mindenki számára, hogy kedvenc csapatával és játékosaival trófeákat és sikereket szerezzen. Annak érdekében, hogy edzőként minél közelebb érezzük magunkhoz a meccset, bekerül az új Spectator Mode. Ez mostantól lehetőséget ad a játékosoknak, hogy valóban mikromenedzselhessék csapatukat a szimulált meccsek során. A játékosok a kamerát is mozgathatják majd, így testközelből követhetik az akciót, és igazán átérezhetik a mérkőzés lendületét és alakulását.

Ezen felül bekerülnek létező edzők,  akik továbbfejleszthetik a játékosokat, és segíthetnek nekik abban, hogy a kívánt pozícióban megvalósítsák a bennük rejlő lehetőségeket. Az EA új taktikai víziókkal (úgynevezett filozófiákkal) is kiegészítette a csapatot és a csapatod játékmódját, ilyen példáull a Tiki Taka a labdabirtoklásra épülő futballhoz. Mostantól minden eddiginél részletesebben meghatározhatod a csapatod filozófiáját, hogy aztán ehhez mérten igazolj játékosokat és edzőket. 

Továbbá érkeznek az úgynevezett Dinamikus pillanatok. Ezek a különleges szegmensek lehetővé teszik, hogy átéld csapatod/játékosod néhány legnagyobb pillanatát részletesen kidolgozottan - például a csapatod bajnoki győzelmének nagy ünneplését, vagy azt, amikor az általad létrehozott játékos elnyeri az aranylabdát. Ez továbbnöveli azt, hogy tényleg a klub és a csapat részese lehess, aki ott van a mindennapjaikban.

A játékosok oldaláról pedig még nagyobb fókuszt kap a karakter, akivel játszunk. Mostantól konkrét karrierút-célokat választhatsz. Azonban nemcsak különböző célokat érhetsz el a mérkőzések során, hanem ezek segítségével kiérdemelheted álmaid csapatának érdeklődését is. Emellett megjelennek a játékosügynökök, akik segítenek, hogy ott és annyiért játszhass, ami csak szíved vágya.

Kövess Minket!



Gamer szótár