Szexuális zaklatással vádolják a The Mandalorian celeb színésznőjét

Szexuális zaklatással vádolják a The Mandalorian celeb színésznőjét

Három háttértáncosa is feljelentést tett Lizzo ellen.

Az énekesnő három korábbi táncosa, Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez is azt állítja, hogy szexuálisan becsmérlő viselkedés elviselésére kényszerítették őket, továbbá hatalmas nyomást gyakoroltak rájuk az elmúlt két esztendőben, hogy különböző szexshow-kon is részt vegyenek. Ezért keresetet nyújtottak most be Lizzo – Melissa Jefferson – ellen, akiről érdemes azt tudni, hogy szereti bőszen és büszkén hirdetni a saját testének az elfogadását, illetve korlátlan szeretetét, miközben szinte minden egyes számának az a témája, hogy érezd jól magad és legyél minél boldogabb a saját bőrödben.

Korábbi alkalmazottjai egy konkrét esetet is elmeséltek: Lizzo az egyik amsterdami klub táncosa mellének megérintésére kényszerítette Davist. Természetesen Davis ezt nem akarta, ellenállt, de végül engedett a nyomásnak és beadta a derekát. Attól félt, hogyha nemet mond, akkor ezt a karrierje sínyli meg. Ez még semmi, olyan vád is elhangzott, miszerint Lizzo az egyik tánc-koreográfusával egyetemben (Tanisha Scott) megszégyenítette Davist a súlya miatt egy turné alatt. A végén még az alkalmazottnak kellett megmagyaráznia, hogy mitől szedett fel plusz kilókat, valamint intim témákról is el kellett beszélgetnie a párossal az állása megtartása érdekében.

Ezeket olvastad már?

A trió arról is beszámolt, hogy a tánccsapat kapitánya, Shirlene Quigley egyenesen rájuk akarta tukmálni a keresztény hitet, és gúnyolódott azokon, akik a házasságuk előtt szexuális életet élnek. Lizzo produkciós cégét pedig faji megkülönböztetéssel vádolják, mivel a beszámolók szerint másként bántak a fekete táncosokkal.

Lizzo egyébként a Mandalorianból lehet ismerős, szerepet kapott ugyanis a harmadik szezon hatodik epizódjában Jack Black oldalán. Ők ketten alakították a Hercegnét és Bombardier kapitányt – a Plazir-15 bolygó vezetőit. A történet szerint a házaspár Bo-Katan (Katee Sackhoff) és Din (Pedro Pascal) segítségét kérte a droidjuk meghibásodásának megoldásához.

De hogyan jutott el ez a két szupersztár a messzi-messzi galaxisba? Kiderült, hogy Jon Favreau gyerekeinek köszönhetjük őket. A sorozat alkotója a Star Wars Celebrationön beszélt az EW-nek arról, hogy miért és hogyan került a páros a szériábaa:

„Azért vontuk be Lizzót és Jack Blacket a projektbe, mert őszintén szólva ez az egyik dolog, amit nagyon szeretünk a sorozatok esetében: olyan emberekkel is együtt tudunk dolgozni, akik maguk is rajongók. Lizzo és Jack Black is nagyon aktívak voltak a közösségi médiában. Jacket még régebbről ismerem, de láttam, hogy az Instagramon és a TikTokon is posztolt a Mandalorival kapcsolatos anyagokat. Lizzo pedig Grogunak öltözött, amit a gyerekeim megmutattak nekem és elmondták mennyire menő Lizzo.

A következő lépés a megfelelő szerepek megtalálása volt. Miközben ezen agyaltunk, volt egy epizódunk, amelyben egy igazán különc királyi pár szerepelt volna egy olyan udvarban, amely kvázi úgy festett, mintha az Alice Csodaországban bukkant volna fel. Megkerestük őket ezzel az ötlettel és azt mondták: "Nagyon szívesen benne vagyunk!”

Kövess Minket!



Gamer szótár