Egy ősrégi trükkel győzik le a Diablo IV egyik félelmetes bossát

Egy ősrégi trükkel győzik le a Diablo IV egyik félelmetes bossát

Van egy különleges gyenge pontja, amivel könnyedén le tudod győzni a félelmetes démont.

A Diablo IV-ben a játékosok már javában tapossák a Season 1-et, amivel azért nem mindenki elégedett. Persze néhány probléma ezért nem tántorítja el a közösséget a programtól, akik lelkesen üdvözölték a hatalmas démon, a The Butcher visszatérését. A véletlenszerű támadásai meglepőek, félelmetesek és némely esetben akár frusztrálóak is. Van azonban egy jó hírünk azok száméra, akiknek gondot okoz a legyőzése. Ugyanis úgy tűnik, van egy meglehetősen megbízható módja a legyőzésének.

Természetesen a módszer beszédtéma a közösségen belül és a játékosok egymással vitatják meg a technikájukat. Ezen beszélgetések során mutattak rá sokan, hogy a Mészárosnak bizony van gondja a mozgékonysággal. Ne érts félre, meglepően gyorsan mozog, de hajlamos mindenbe beleakadni. Ezen kívül ajtót se tud nyitni. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy ha be tudod szorítani egy szűk részre, akkor nyert ügyed van.

Ezeket olvastad már?

Persze ez távolról sem tisztességes harc, de tudjuk, hogy nem mindig az a célravezető. Természetesen ha ezzel problémád van, akkor nyugodtan hátrálj meg, szabadítsd ki, majd folytasd a lovagi párbajt. De ha a célod egyszerűen csak az, hogy túl juss rajta, akkor íme néhány aljas trükk erre.

Butcher spooked me in HC at level 15 before passives. Door saved me.
by u/boshudio in diablo4

A bossharcok eleve igazságtalanok. Egy hatalmas szörnyeteggel kell megküzdened, akinek olyan képességei vannak, amiket még sosem láttál, és egy mérföldes életsávval rendelkezik. Néha belefér egy kis turpisság. Azt is láthatjuk, hogy nem mindig szükséges az ajtóval csapdába ejteni, néha a szentélyek (shrine) is megteszik.

This steroid demon (THE BUTCHER) got stuck on a shrine. LMAO
by u/Diijkstra99x in diablo4

Amennyiben mégis csak egy ajtó jutott, az sem baj, ha be van zárva.

The Butcher spawned behind a locked door, and I felt no remorse cheesing him
by u/Classh0le in diablo4

Amennyiben egy létra van a közelben, és van néhány távolsági képességed, akkor a magasból is el tudod pofozgatni. Avagy „I have the high ground!”

I discovered the butcher's ultimate weakness: elevation.
by u/atay47 in diablo4

De az is működik, ha élő torlaszt használsz ellene.

You heard of butcher and elevation, now get ready for collision detection
by u/gy0p4k in diablo4

Az se szegje kedvedet, ha falakba ütközöl.

Fresh meat? Not me, bro.
by u/Any_Affect_7134 in diablo4

Honnan jött ez a sok ötlet? Nos 1997-ben, amikor az első Diablo kijött, az eredeti Butcher hasonló gondokkal küzdött, Nem hiszed el? Nézd csak meg!

Been cheesing butcher since diablo 1,why not now?
by u/Tom2232 in diablo4

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár