A valaha volt legnagyobb show-val készül a Gamescomra az Xbox

A valaha volt legnagyobb show-val készül a Gamescomra az Xbox

A hónap végén akár te is kipróbálhatod a várva várt folytatást!

Augusztus 22-én este veszi kezdetét a 2023-as Gamescom, az idei év egyik legjobban várt videójátékos eseménye. A közel egy héten keresztül tartó expó helyszíne Köln, avagy annyira nem is kell messzire utaznod, ha szeretnél belelátni abba, hogy a legnagyobb kiadók min dolgoznak jelenleg és miket fejlesztettek az elmúlt években. A show egyik legnagyobb attrakciója az Xbox számára elkülönített helyszín lesz, ami az ígéretek szerint az összes eddigi "bootht" felül tudja majd múlni.

Ezeket olvastad már?

Mivel készül az Xbox a hónap legnagyobb gaming eseményére?

A helyszínen lesznek olyan állomások, ahol a megjelenés előtt ki lehet majd próbálni a S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobylt. A várva várt folytatás fejlesztési munkái elég döcögősen haladtak előre az elmúlt másfél évben, de minden abba az irányba mutat, hogy hamarosan, december magasságában végre bárki belekóstolhat a Zóna szörnyűségeibe. A másik nagy dobás a Forza Motorsport, ami a népszerű franchise következő leágazása lesz. Az árkádos stílus helyett a minél élethűbb  szimulációra helyezték a hangsúlyt a fejlesztők, avagy tövig nyomja a gázt a Gran Turismo 7 legnagyobb kihívója.

A két húzónév mellett oda kell majd figyelni a Towernborne-ra, ami egy hatalmas akció-kalandnak ígérkezik, ahol látványos animációkkal megtűzdelt, meseszerű környezetbe helyezett harcokban kell ellátni az ellenségek baját. Felfedezés, furcsa szörnyek, co-op játékmód. Ezekkel várja majd a kiadó azokat, akik szeretnének elmerülni a Stoic fejlesztőcsapatának játékában valamikor 2024-ben.

Kövess Minket!



Gamer szótár