A sorozat megbukott, akkor irány olvasni: Új The Witcher-könyv készül 10 év szünet után

A sorozat megbukott, akkor irány olvasni: Új The Witcher-könyv készül 10 év szünet után

Hosszú ideig pihentette a szériát a szerző, azonban most úgy döntött, hogy itt az ideje folytatni Geralt kalandjait.

Szomorú azt látni a rajongóknak, hogy a The Witcher netflixes sorozat milyen mélységeket ért el a 3. évadban. A hatalmas bukásnak köszönhetően a producerek úgy döntöttek, hogy egyelőre teljesen befagyasztják a 4. szezont, így a Liam Hemsworth-fanoknak egyelőre várniuk kell arra, hogy kedvencük bemutatkozzon Geraltként. Szerencsére nem maradtok azonban Vaják nélkül, ugyanis a készülő videójátékok mellett érdemes figyelni arra is, hogy Andrzej Sapkowski épp mivel tölti az idejét. Az eredeti The Witcher megálmodója, az ismert és elismert lengyel szerző egy interjúban elárulta, hogy több mint tíz évvel az utolsó kötet után ismét "papírt és tollat" ragadott, hogy folytassa a legendás történetet.

Ezeket olvastad már?

Új The Witcher-könyv: Egyelőre ezt tudni róla!

Egyelőre elég titokzatosan fogalmazott a mester, de két konkrétumot elárult az új könyvről:

„Soha nem mondok ilyeneket, mert nálam sosem lehet tudni. Talán csinálok valamit, talán nem. Eddig, amikor azt mondtam, hogy írok valamit, de aztán mégsem írtam meg, az emberek úgy panaszkodtak, mintha becsaptam volna őket, mintha hazudtam volna. Ezért nem szeretek arról beszélni, hogy mit csinálok, amíg be nem fejezem. Mert amíg nem fejezem be, addig szerintem nem is létezik az adott dolog. De mivel az ukránokkal mindig kivételt teszek, ezúttal is megteszem ezt. Igen, egy új The Witcher-könyvön dolgozok, teszem mindezt kifejezetten nagy szorgalommal. Lehet, hogy egy évig is eltarthat a munka, de biztosan nem tovább.”

A fenti interjúrészletből kiderül, hogy tényleg már folyamatban van a munka, azaz írja a sorokat Sapkowski. Emellett arról is lerántotta a leplet, hogy maximum egy év alatt a végére ér a legújabb kötetnek. Ha minden jól alakul akkor 2024 végén, legkésőbb 2025-ben már magyar nyelven is olvashatjátok az újabb szörnyvadászos fejezeteket. Remélhetőleg ez újra felkelti majd egy másik producercsapat érdeklődését, aztán még az is benne lehet a pakliban, hogy Henry Cavill is visszatér újra Geralt szerepében...

Kövess Minket!



Gamer szótár