Co-op módot is tartalmazhat majd az új The Witcher-játék?

Co-op módot is tartalmazhat majd az új The Witcher-játék?

Jó ideje szeretne már belekóstolni a CD Projekt RED a multiplayer játékok világába, most úgy tűnik lesz rá esélyük.

Geralt kalandja lezárult a The Witcher 3: Wild Hunt során, ám a The Witcherek világának történetei még koránt sem. A CD Projekt RED tavaly jelentette be, hogy legfrissebb projektjeik között nem csak Cyberpunk 2077 kiegészítők és folytatások vannak, de több új The Witcher-játék is. Az első rész remake kiadása mellett dolgoznak egy teljesen új trilógián és egy másik csapattal kiegészülve egy spin-off játék is a tervek között szerepel, ez lesz a Project Sirius.

Azon túl, hogy a The Molasses Flood (The Flame in the Flood, Drake Hollow) csapata dolgozik rajta, nem igazán tudunk még a programról semmit. Most azonban a CD Projekt RED álláshirdetései lebuktattak egy-két dolgot.

A korábbi pletykák szerint a Sirius multiplayer funkciókkal érkezik majd, de a hirdetések alapján lesz benne PvE tartalom is, több fajta játékmód mellett akár co-op is, karakterosztályok és közösségi funkciók. Így elsőre olyan, mintha egy a The Witcher világában játszódó, javarészt MMO-játék készülne a CD Projekt RED műhelyében, de biztosra nem vehetünk még semmit. Az tuti, hogy egy online elemekkel megfűszerezett The Witcher-játék izgalmasan hangzik és szívesen megnéznénk, hogy miként valósítják meg.

Persze a Siriusnak még évek kellenek, ahogy az új trilógiának és a remake-nek is. Nem kell azonban aggódni, ha The Witcher-lázban égtek. A Blood Origin förtelmes volt, azt felejtsük is el, de hamarosan érkezik a Netflix-széria új évada, ha pedig a játékok közt keresgéltek, nemrég jelent meg a The Witcher 3 next-gen frissítése, ami teljesen ingyenes és annyira újjá varázsolja a játékot, hogy megéri azt újra elővenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!