Új japán nehéz tankok, a Waffenträger visszatérése, Mirny-13 és még sok más!

Új japán nehéz tankok, a Waffenträger visszatérése, Mirny-13 és még sok más!

Michael Broeket, az európai és amerikai kiadásért felelős igazgató és Aleksandra Legenchenko, a World of Tanks vezető játéktervezője fellebbentik a fátylat az érkező újításokról.

A World of Tanks idén rengeteg olyan videóval kedveskedik a játékosoknak, amelyekben bemutatják, hogy vár a játékra az elkövetkezendő hónapokban. Hallgasd meg Michael Broeket, az európai és amerikai kiadásért felelős igazgatót és Aleksandra Legenchenkót, a World of Tanks vezető játéktervezőjét, amint fellebbentik a fátylat a közelgő Waffenträger eseményről, elkalauzolnak Mirny-13 hátborzongató birodalmába, bemutatják a látványos véletlenszerű eseményeket, amelyek hamarosan megjelennek a normál csatákban, és még sok mást!

A World of Tanks 1.22-es frissítéséről már számos pletyka látott napvilágot, így ajánljuk figyelmedbe az 1.22-es frissítésről szóló cikkünket, amiben bővebben is tájékozódhatsz a kiszivárgott információkkal kapcsolatban.

Mit gondolsz az új funkciókról, amelyeket a sorozatunk harmadik részében mutatunk be? És melyik közelgő eseményt várod a legjobban? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.