Kiszivárgott a Mortal Kombat 1 egyik új játékmódja

Kiszivárgott a Mortal Kombat 1 egyik új játékmódja

Ezúttal nem a rosterrel kapcsolatosak a szivárogtatások, hanem a játék doboza árulkodott az egyik játékmódról.

Alig több mint egy hónap van hátra a Mortal Kombat 1 megjelenéséig, de már rengeteg részlet kikerült az internetre, legutóbb például az egyik új játékmódról rántották le a leplet. Az egyik legnagyobb közösségi fórumon jelentkezett egy felhasználó, és megmutatta, hogy Brazíliában hogyan is néz majd ki a játék tokja. Ez azért érdekes, mert ezen a tokon az Invasions nevet olvashatjuk, és a promóciós kép alatti szöveg egy szezonális egyjátékos módról beszél, amelyben a játékosok bejárják a "Mortal Kombat királyságait".

„Utazz végig a Mortal Kombat birodalmain és nézz szembe az egyes évszakok invázióival egy teljesen új egyjátékos élményben”

Az egész azért nagyon furcsa, mert a Mortal Kombat atyja, Ed Boon korábban úgy nyilatkozott, hogy a Mortal Kombat 1 nem tartalmaz majd battle passt, a NetherRealm nem szeretne semmilyen élő szolgáltatást. A játék tokjának hátoldalán kiszivárgott 'Invasions' mód azonban egyértelműen a szezonális működési modellre utal.

Ezeket olvastad már?

Ez persze nem erősíti meg a battle passokat vagy a szezonbérleteket, de innentől egyáltalán nem kizárt, hogy érkeznek. Sajnos a közzétett képből igazából semmi más nem derült ki, de a potenciális új mód leleplezése (ami a Kryptet váltja fel) mindenképpen izgalmas. Több játéklehetőséget kínál a rajongóknak, és ez azt jelenti, hogy az új harcosokon kívül rengeteg tartalom van tervben a megjelenés utánra. Amennyiben pedig az érdekel, hogy kikkel lehetne verekedni, akkor egy lelkes rajongó adott néhány ötletet, amit itt tudsz megnézni.


Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár