Akár egy Biden vs Putin harc is összejöhet a Mortal Kombat 1-ben?

Akár egy Biden vs Putin harc is összejöhet a Mortal Kombat 1-ben?

Egy Elon Musk vs Mark Zuckerbeg vagy egy Teréz anya vs Gandhi párharc is pikáns lenne. 

Idén abszolút nem panaszkodhatnak a verekedős játékok szerelmesei, ugyanis nyár elején érkezett a Street Fighter 6, várható a Tekken 8, valamint szeptember 19-én bemutatkozik az MK új része, a Mortal Kombat 1 is, amely talán a legnagyobb hype-ot kapja mind közül. Az MK1-gyel gyakorlatilag újraindítják a sorozatot, legalábbis annak világát, hiszen az előző részben tűzistenné váló Liu Kang Kronika homokórájának segítségével egy teljesen új időszámítást hozott létre.

Egyelőre viszont csak találgatások vannak a teljes rostert illetően, tehát a felfedett harcosokon kívül nem nagyon tudni, hogy kik lehetnek még majd benne a játékban az indulásakor. Pénteken a NetherRealm Studios minden idők egyik, ha nem a legjobb videójával lepte meg a rajongók millióit, ahol három újabb karaktert lepleztek le. Itt azonban nem álltak meg a találgatások.

Ezeket olvastad már?

A rajongók folyamatosan jelzik a különböző közösségi oldalakon, hogy mely harcosokat látnák szívesen a játékban, a NetherRealm pedig folyamatosan teasereket ad ki, hogy egyfelől megerősítsen találgatásokat, másrészt felcsigázza a közösséget. Ám most némileg fordítva történt, ugyanis egy Dynasty1031 nevű Twitch-streamer tett közzé egy videót azzal, hogy „a Mortal Kombat 1 DLC rostere ütős”, ám ahelyett, hogy ezt az MK1 készítői rossz néven vették volna, egyszerűen retweetelték. Az elkövető pontosan Ed Boon volt, akiről tudjuk, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis humorért. Persze némileg finomíott a kiíráson, ő már csak annyit fűzött hozzá, hogy „ha egyet válaszhatnál a karakterek közül, aki VALÓBAN bekerül a játékba, ki lenne az?”. A feltevése nem véletlen, ugyanis, ahogy ti is láthatjátok az alábbi videóban, sztárok, hírességek, politikusok szerepelnek benne.

Ott van több volt amerikai elnök (Obama, Washington, Trump), a jelenlegi, Joe Biden, de az orosz, kínai és észak-koreai elnök is (Putin, Hszi Csin-ping és Kim Dzsongun), de akadnak sportolók (LeBron James, Shaquille O'Neal és Cristiano Ronaldo) és celebek is, mint Ye (Kanye West), Beyoncé vagy a Szikla. Illetve, ha nem jönne össze köztük egy valódi harc, az MK1-ben még mindig összeverekedhet Elon Musk és Mark Zuckerberg. Te melyik harcost látnád szívesen a játékban?

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár