Elmondta a Stranger Things sztárja miért hagyja ott a sorozatok világát

Elmondta a Stranger Things sztárja miért hagyja ott a sorozatok világát

Bár David Harbour roppant hálás az olyan sorozatok sikerének, mint a Stranger Things, de készen áll arra, hogy továbblépjen.

Az Insidernek adott interjújában, amelyet csak nem rég tettek közzé, de tudni kell róla, hogy ez még a SAG-AFTRA sztrájk előtt készült el vele, a színész kifejtette, hogy a 2022-es Vérapó (Violent Night) című filmben nyújtott szerepe után egy teljesen új világ nyílt meg számára, és ezen az úton szeretne továbbhaladni. Ebben az alkotásban ő volt a Mikulás, és megpróbált megmenteni karácsony este egy túszul ejtett családot.

„Voltam több ízben is a Netflixen... de ez egy kis eredeti film volt, ami moziba került. Szeretem ezt a játékteret és ezért eredeti filmeket akarok készíteni, amelyeket moziba küldenek.”

Ezeket olvastad már?

Harbour korábban már nyíltan beszélt arról, hogy úgy érzi, ideje elhagynia a Duffer testvérek által készített sorozatban látott Jim Hopper karakterét, mert bár nagyon megkedvelte, de elég volt és készen elhagyni a tévés közeget.

„A Stranger Things első évében emlékszem, hogy beszélgettem egy publicistával, aki azt mondta: 'Talán nem akarod, hogy ennyire összekapcsoljanak a sorozattal', mire én: 'Miért? Imádom ezt a sorozatot és a karaktert. És tényleg szeretem a sorozatot meg a figurámat, de nem akarok csak az a karakter lenni. George Clooney távozása jut eszembe a Vészhelyzetből. Most már csak George Clooney-ként látjuk őt, de volt idő, amikor annyit mondtak, hogy 'A fickó a Vészhelyzetből filmet forgat Nicole Kidmannel'.”

Bár a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évada jelenleg késik az írók és színészek sztrájkja miatt, Harbour elismerte, hogy már erősen gondolkodik a Hawkins utáni életen, és próbálja kitalálni a következő lépését.

„Trükkös, mert nem akarod leszarni az embereket, akik szeretnek téged ezért a dologért, amit csináltál, amit egyébként te is nagyon kedvelsz. De ugyanakkor ki is akarsz lépni belőle. Több van bennem. Más dolgok is megvannak bennem, és azt akarom, hogy ezt ti is lássátok. Nem akarom, hogy életem hátralévő részében az emberek ötpercenként azt kiabálják az utcán, hogy 'Hopper'.”

A Stranger Things 2016-os debütálása óta Harbour jó néhány filmben megfordult már, köztük a Hellboyban, a fentebb említett Vérapóban, aSzellem van a házunkban, a Fekete özvegyben és a Gran Turismóban is, de valahogy még mindig a sorozat jut róla sokak eszébe. Alighanem ezért szeretne áttérni teljes egészében a nagyvászonra.

Kövess Minket!



Gamer szótár