Először streamelt Kai Cenat az óriási New York-i balhé óta

Először streamelt Kai Cenat az óriási New York-i balhé óta

Rövid szünetre kell vonulnia, mert a bíróság előtt kell felelnie a történtek miatt.

Néhány nappal azután, hogy az akciójával hatalmas tömegjelenet okozott New Yorkban Kai Cenat neves streamer, visszatért a platformra és beszélt az esetről, a jövőjéről is mindenkit megkért, hogy a családját hagyja békén. Természetesen kijelentette, hogy elítéli a rendbontó tagjait a közösségnek és azt állította, hogy semmi hasonló nem volt a céljai között, ezért szomorú, hogy így elfajultak a dolgok.

Nem eresztette bő lére a közvetítést, mindössze bő tíz percig tartott, ezt ti is meg tudjátok nézni a cikk végén. Kifejezte, hogy mennyire csalódott amiatt, hogy miként alakult az esemény, pedig neki kizárólag az volt a célja, hogy valamit visszaadjon a közösségnek, amelyben felnőtt, majd sztár lett.

„New York-i lévén, az volt az álmom, hogy vissza akarok adni a közösségnek, amely azzá tett, aki vagyok. De a pénteki nap után rájöttem, hogy mekkora hatalmam és befolyásom van az emberekre. Túlságosan csalódtam mindenkiben, aki aznap részt vett a rendbontásban. Semmi ilyesmi nem oké. Egyik sem volt a szándékom. Jó szándékaim voltak ezzel az egész dologgal kapcsolatban“ – mondta.

Ezeket olvastad már?

Mivel lázadásra való felbujtással vádolták meg, meg kell jelennie a bíróságon, az első tárgyalása augusztus 16-án lesz, és nem sokkal később több másik is követi. Ezért azt tanácsolta a rajongóknak, hogyne számítsanak túl sok streamre a következő hetekben.

„Egy kicsit lazítanom kell. Egy darabig nem fogtok látni, de nem tart majd sokáig. Meg kell tennem, amit meg kell tennem”

asd

Kövess Minket!



Gamer szótár