Mozikba kerül az új jelenetekkel tűzdelt Sharknado jubileumi remasterelt kiadása

Mozikba kerül az új jelenetekkel tűzdelt Sharknado jubileumi remasterelt kiadása

Tizedik születésnapja alkalmából egy új verziót kap a film.

Amennyire lehúztak a kritikusok Meg 2. – Az árok című filmet Jason Stathammel – akinek ez volt az egyik leggyengébben nyitó alkotása – a főszerepben, annyira zabálják a rajongók a Megalodonnal megküzdő főhős második kalandját. Ez pedig csak egy azon projektek közül, melyekben a cápák kapják a főszerepet. Az 1975-ös Steven Spielberg által rendezett A cápa óta tudjuk, hogy ez az állat általában vonzza a nézőket, de amilyen remek és kiváló horrorfilmek születtek már a főszereplésével, annyival több szemét is napvilágot látott már. És akkor van olyan gagyi produkció is, amely igazából már annyira rossz, hogy jó.

Ezeket olvastad már?

Ezek közé tartozik a 2013-ban bemutatott Sharknado, az Asylum égisze alatt elkészült film ennek a műfajnak az egyik éllovasa az elborult koncepciójával. A ritka alacsony költségvetés – mindössze 2 millió dollárból megvalósították és még az Amerikai Pitéből ismerhető Tara Reidet is leszerődtették – mellé párosuló népszerűség odáig fajult, hogy további 5 folytatást is elkészítettek belőle. Viszont egyik epizód sem szólt akkorát, mint az egy évtizeddel ezelőtt bemutatott első felvonás. A film jelenleg a 10. születésnapját ünnepli és ennek apropóján ismét ellátogat a mozikba. Nem csak szimplán újra lejátsszák a nagyvásznon a közönségnek, mivel e nemes alkalomból kap egy remasterelt verziót a Sharknado, amelyet egy csomó új jelenettel is kiegészítettek. Az új előzetesben pedig egy kis ízelítőt kaphatunk, hogy miről is szól a fáma:

Viszont sajnos limitált körülmények között kerül sor a vetítésekre, mert csak augusztus 15-én és 16-án lehet majd megtekinteni a felújított Sharknadót, ráadásul csak az Egyesült Államokban lesz erre lehetősége. Az ígéretek szerint még több cápa, még nagyobb tornádó, elvetemültebb halálok és új izgalmak várnak mindenkire, aki jegyet vált majd rá. Remélhetőleg később pedig digitális formában is kiadják majd, így végül mindenki részese lehet majd a debil kalandnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár