Call of Duty: Ha azt hitted egy olcsó update lesz az MW3, hát van egy rossz hírünk

Call of Duty: Ha azt hitted egy olcsó update lesz az MW3, hát van egy rossz hírünk

Sokáig nem voltak egyértelműek az Activision szándékai a 2023-as Call of Dutyval kapcsolatban, de szép lassan tisztázódik a helyzet.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 útja során rengeteg kátyúval találkozott, kerülgette is őket rendesen. Sokáig nem volt egyértelmű, hogy mi pontosan az Activision szándéka, érkezzen-e idén CoD vagy ne, kiegészítő legyen, esetleg teljes értékű játék. Aztán, ahogy haladtunk előre az évben úgy kezdett tisztázódni a helyzet, folyamatosan érkeztek a szivárogtatások, kiderült, hogy novemberben egy önálló program érkezik Modern Warfare 3 néven. Most a Sledgehammer Games és az Activision elkezdte hivatalosan is megerősíteni a korábban kiszivárgott információkat, a november 10-i megjelenést például. Azonban volt egy olyan bejelentés is, ami miatt ismét felmerültek a kételyek.

Méghozzá az, hogy a legtöbb tartalom, amit a játékosok összeszedtek a Modern Warfare 2-ben, átvihető lesz a következő játékba is. Ezért sokan megint elkezdtek aggódni, hogy ez inkább lesz egy kiegészítő, mint egy teljes értékű játék. Azonban az Activision tiszta vizet öntött a pohárba.

Ezeket olvastad már?

Ugyanis a kiadó egy közleményt tett közzé, amelyből kiderül, hogy a Modern Warfare 3 egy teljes, prémium kiadás, és mint ilyen, a várható 70 dolláros árcédulát is megkapja és ez mindenki számára ennyi lesz, nincs kedvezményes „upgrade" ár a Modern Warfare 2-ről érkező felhasználók számára.

„Amint az Activision Blizzard számos negyedéves konferenciahívásán elhangzott, a Modern Warfare III egy prémium kiadás. Az ára ennek megfelelően 70 dollár lesz.”

A Modern Warfare 3 teljes egészében augusztus 17-én fog lelepleződni egy játékon belüli eseményen keresztül a Call of Duty Warzone-ban.

Kövess Minket!



Gamer szótár