Lehet, hogy máris törölték a Tomb Raider animét?

Lehet, hogy máris törölték a Tomb Raider animét?

Az ellentmondásos információkat követően úgy tűnik, mintha nem is létezne a projekt.

Eredetileg 2021. januárjában jött a nagy bejelentés, hogy anime formában indul el új kalandra Lara Croft, de az elmúlt két esztendőben csak nagyon keveset lehetett hallani a projektről. Nem sokkal ezelőtt még annyi azért kiderült Tasha Huo showrunnernek köszönhetően, hogy nem kell félni, mert 2023 májusában még mindig zajlanak a munkálatok és a hónap végére el is készülhetnek vele – azóta viszont semmit nem tudni róla és már a rajongók is értetlenül állnak a helyzet előtt. A Tomb Raider anime az új trilógia harmadik felvonása, a Shadow of the Tomb Raider után vette volna fel a fonalat, amely eredetileg 2018-ban jelent meg last-gen konzolokra és PC-re.

Ezeket olvastad már?

A következő érdekessége a dolognak, hogy a hollywoodi SAG-AFTRA sztrájkok közepette egyszer csak kiderült, Hayley Atwell, a sorozat főszereplőjének hangját adó szinkronszínésznője 2023. július végén csatlakozott ehhez a nemzetközi szervezethez. Atwell pedig még ugyanebben a hónapban beszélt a Lara Croft elleni tiltakozásban játszott szerepéről. Ráadásul már olyanról is regéltek, hogy az anime, amelyből eddig egyáltalán nem láttunk promóciós anyagokat, állítólag júniusban megújult a második évaddal, bár a Netflix nem erősítette meg vagy cáfolta ezt a jelentést.

Ezt követően a rajongók fenntartásaikat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a Netflix esetleg új irányba terelné a sorozatot, miután 2022-ben kiszivárgott, hogy a negyedik játékban egy női szerelmi szál is szerepet kap. A közösség egy jó részét ez felháborította, és a különböző online fórumokon keresztül fejezték ki megvetésüket.

Most pedig ott tartunk, hogy a Netflixről eltűnt a Tomb Raider anime oldala és egyelőre semmiféle magyarázat nem érkezett a döntést illetően.

Kövess Minket!



Gamer szótár