Késik az Alan Wake 2

Késik az Alan Wake 2

Nincs semmi vész, csak nem szeretnék, ha más játék elnyomná őket, ezzel a lehetőséggel mások is éltek.

Úgy tűnik, a Remedy Entertainment tanult a korábbi hibájából, amikor is az Alan Wake egy héten jelent meg a Rockstar Games western játékával, a Red Dead Redemptionnel 2010-ben. Eredetileg október 17-én érkezett volna az író horrorkalandjának második része, ám azt már jó ideje tudjuk, hogy rengeteg fantasztikus játék érkezik az ősszel, és különösen zsúfolt lesz az október a megjelenések szempontjából. El is indult a helyezkedés, a kiadók szeretnék kimatekozni, hogy mi lehet a legjobb pillanat arra, hogy kilépjenek a fényre. Éppen ezért már a Ubisoft is előrébb hozta az Assassin's Creed Mirage-ot, most pedig a Remedy csúsztatta el az Alan Wake 2-t tíz nappal, ami így október 27-én érkezik.

„Friss hír az Alan Wake 2 csapatától: az Alan Wake 2 megjelenését október 17-ről október 27-re tesszük át. Az október csodálatos hónap a játékok megjelenése szempontjából, és reméljük, hogy ez a dátumeltolódás több teret ad mindenkinek, hogy élvezhesse kedvenc játékát. Alig várjuk, hogy jövő héten megmutathassuk, mire készül mindenki kedvenc regényírója a Dark Place-ben. Köszönjük a türelmeteket!” – írták közleményükben.

Ezeket olvastad már?

Így sem lesz egyszerű dolguk, mert az ősszel érkezik a Starfield (közel 1000 óra tartalommal), Lies of P, EA Sports FC 24, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (DLC), Mortal Kombat 1, Payday 3, Total War: Pharaoh, Assassin's Creed Mirage, Marvel's Spider-Man 2, Alone in the Dark, Call of Duty: Modern Warfare 3, Banishers Ghosts of New Eden, a Forza Motorsport és a Cities: Skylines 2 is, tehát a játékosok pénztárcája és ideje már így is teljesen le lesz terhelve.

Nem könnyű a választás, talán ezen segíthet, hogy jövő héten a Gamescomon az Alan Wake 2 is kap további perceket a tündöklésre, ahol még több ember győzhet meg, hogy az impozáns felhozatal mellett érdemes őket választani halloweeni programnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár