Megint megváltozott az Assassin's Creed Mirage megjelenési dátuma

Megint megváltozott az Assassin's Creed Mirage megjelenési dátuma

Hamarosan kézbe vehetjük a legújabb Assassin's Creed-részt, amely visszatér a gyökereihez.

2023-ban ismét jelentkezik az Assassin's Creed-széria, a 2020-as Valhallát követően a franchise kicsit visszatér a gyökereihez, hogy egy klasszikusabb, lopakodásra épülő AC-élményt kapjanak a játékosok. Azonban a léptékből kicsit visszavesznek, mindössze 20-30 óra lesz a játékidő, ennek megfelelően az ára is alacsonyabb lesz, 50 euró. A hivatalos megjelenési dátum 2023. október 12. volt, de ezen most a semmiből változtatott a Ubisoft, amely ezúttal sem tudja tartani magát az előzetesen bejelentett dátumhoz. Annyi a változás a megszokotthoz képest, hogy ezúttal egy héttel előrehozták, vagyis mostantól október 5-én lesz elérhető PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra.

A sorozatot készítő Ubisoft Montreal egy Twitter-bejegyzésben hozta nyilvánosságra az új megjelenési dátumot, amely azt is megerősítette, hogy a játék aranylemez lett, ami azt jelenti, hogy a cím fő fejlesztési munkálatai befejeződtek. A Mirage fejlesztését egyébként a Ubisoft Bordeaux vezeti, az a stúdió, amely az Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids kiegészítője mögött áll.

Ezeket olvastad már?

Közeledünk tehát a megjelenéshez, és már számos dolgot ismerünk a játékból. Elárulták a teljes hosszát, azt, hogy mennyi DLC-t kapa története izgalmas és történelmileg hű lesz. Sőt, már mozgás közben is láthattuk, amikor egy nyolcperces játékmenet videót is közzé tettek róla. Mi már elképesztően várjuk, ti is így vagytok ezzel?


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár