Zacky Snyder a Gamescomon jelentette be a Rebel Moon játékot

Zacky Snyder a Gamescomon jelentette be a Rebel Moon játékot

Snyder már most megtervezte a következő tíz évet.

Az utóbbi években kevés olyan sci-fi vagy fantasy film/sorozat került a mozikba vagy egyenesen a streaming platformokra, ami igazán eredeti lett volna. Tele voltunk folytatásokkal, rebootokokkal és adaptációkkal, viszont az új ötletek kevesebb figyelmet kaptak. Pedig igény lenne rá, ezt nemrég bebizonyította a Rebel Moon trailer, amit egy nap alatt 8 millióan néztek meg és a kommentek tele vannak reményteli vagy izgatott megjegyzésekkel.

Sőt, nem ez az egyetlen újdonság ezzel kapcsolatban. Zack Snyder azt is elmondta, hogy a két részesre tervezett eposz után nem ér véget a történet. A fonalat, a végkifejlet után egy játék vesz majd fel, amit a rendező a Gamescom rendezvényén jelentett be. A stílus nyilvánvalóan RPG lesz és a játékosok egy hatalmas open-world világban fedezhetik majd fel a küldetéseket, csatákat és intrikákat. Snyder még azt is hozzátette, hogy mindenki megalkothatja a saját lázadóját és a single player melett ott lesz a co-op is, hogy a haverokkal is megoszthassuk az élményt.

Ezeket olvastad már?

A Rebel Moon egy teljesen új univerzumot hoz létre. A készítők az expó keretein arról is beszéltek, ha minden jól alakul akkor egy teljes franchise is felépülhet az egész köré. Még több film, akár sorozatok és attól sem zárkóznak el, hogy a játékokból se csak egy epizód jelenjen meg. Az már talán kicsit aggasztó, hogy a kiadó, aki a fejlesztői feladatokat kapta meg, az a Super Evil Megacorp, akinek a nevéhez egyelőre csak két mobilos játék, a Vainglory és a Catalyst Black fűzödik. Hogy ennyi tapasztalat elég lesz-e, nem tudjuk. Az egyszer biztos, hogy a Larian Studios és Baldur's Gate 3 olyan magasra tette a lecet, amit nagyon nehéz lesz megugrani.

Kövess Minket!



Gamer szótár