Gamescom 2023: Hátborzongatóan jól néz ki az UE5-ös Killing Floor 3

Gamescom 2023: Hátborzongatóan jól néz ki az UE5-ös Killing Floor 3

Bitang jó látvány vár hamarosan azokra a játékosokra, akik belevetik magukat a Killing Floor 3-ba.

Leleplezte a Tripwire csapata, hogy javában zajlik a Killing Floor 3 fejlesztése, amely az utóbbi évek egyik legjobb és legszórakoztatóbb kooperatív FPS-ének következő felvonása lesz. Az első hivatalos trailerben a látványra helyezték a hangsúlyt, ami nem a véletlen műve. Kifejezetten szerették volna hangsúlyozni azt, hogy az Unreal Engine 5 motor által meghajtott játék elképesztően véres, undorító, groteszk és magával ragadó tulajdonságai miatt sokaknál landolhat majd a gyűjteményben.

Ezeket olvastad már?

Mit lehet tudni a Killing Floor 3-ról?

A játékmenet továbbra is arra épül, hogy a hordákban támadó ellenséggel a lehető leghatékonyabb módon elbánjanak a playerek. Maximum hatan lehet majd halomra koncolni a szörnyű szörnyeket, vagyis érdemes már most összeszedni a csapatot erre a remek mókának ígérkező hentelésre. A Killing Floor 2 után 70 évvel játszódó történet továbbra is másodlagos, sosem ez adta el igazán a sorozatot. Ha sikerül a folyamatos pörgést garantálni, amelybe a modderek is beleszólhatnak, akkor garantált a siker, amelyet be kell vallani, megérdemel a széria. Egyelőre még hivatalos megjelenési dátum nincs, a kiadó még egy évszámot sem mert belerakni a bejelentő előzetesbe, de a videó alapján lehet bízni abban, hogy 2024-ben PC-n, Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokon debütálhat majd a zombis lövölde.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.