A rendező szerint a Thunderbolts odacsap majd élményben a többi MCU-s alkotásnak

A rendező szerint a Thunderbolts odacsap majd élményben a többi MCU-s alkotásnak

Nagyon magabiztosan jelentette ki ezt Schreier.

A film rendezője, Jake Schreier felkorbácsolta a kedélyeket a nyilatkozatával, mert elmondása szerint a Thunderbolts "valami mást" nyújt majd, mint az eddigi MCU-s alkotások, így nem biztos, hogy a közönség elvárásaihoz igazodik majd.

Ezeket olvastad már?

Schreier korábban az Emmy-jelölt Netflix-sorozat, a Beef hat epizódjáért felelt, most egy interjú során arról számolt be, hogy legújabb projektje valószínűleg eltér majd az MCU eddigi alkotásaitól – például A bosszúállók és A galaxis őrzői című filmektől. Ennek oka, hogy eléggé friss szemlélettel vetette bele magát a munkába:

„Nem tudom megmondani, hogy miben, de azt igen, hogy valami más lesz. Úgy gondolom, hogyha például olyasvalamit nézel, mint a Beef, akkor van egy sajátossága a karaktereknek, ami aztán az egészet univerzálisabbá teszi, mert nagyon személyes a kiindulópontja a dolognak.”

Azt hiszem, az a legizgalmasabb része a Thunderboltsnak, hogy ez nem egy folytatás. Ez egy új történet, és olyan karakterekből áll, akikkel talán már találkoztunk az MCU-ban, de most teljesen új irányból mutatjuk be őket. Valószínűleg nem olyan film lesz, amit az emberek várnak tőle, és azt hiszem, ennél többet nem igazán tudok mondani.”

A Thunderboltsban a különböző Marvel-karakterek először fognak összeállni egy csapatként a nagyvásznon – ugye ilyet még korábban nem láttunk. A már bejelentett sztárok között szerepel Sebastian Stan (Tél Katonája), Wyatt Russell (John Walker, alias US Agent), Florence Pugh (Yelena Belova), Olga Kurylenko (Taskmaster), Hannah John-Kamen (Ghost), David Harbour (Red Guardian), és Harrison Ford (Thaddeus Ross) is. A forgatókönyvet Lee Sung Jin, a Beef írója jegyzi, akinek egyben a Fekete Özvegy történetét is köszönhetjük, és emellett Eric Pearson első vázlatából dolgozott. A Thunderbolts sztárja, David Harbour korábban azt mondta, Pearsonnak volt egy nagyon király ötlete a sztorit illetően, amely gyakorlatilag "bombát dobna" az MCU-ra, amikor 2024-ben a mozikba kerül.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések