Az új Gyűrűk Ura filmet is el kellett tolni

Az új Gyűrűk Ura filmet is el kellett tolni

Most már egyébként nem gond, ha később jön, csak legyen nézhető.

A New Line Cinema még az év elején dobta le az atomot, miszerint újra Gyűrűk Ura filmet csinálnak. A csavar az egészben, hogy most nem az élőszereplős, hanem az animációs stílusba kóstolnak majd bele. Látva, hogy a Rings of Power mekkora orbitális bukta volt, ez még jó döntés is lehet. A forgatókönyvért az a Phlippa Boyens felelős, aki már a Hobbit trilógiánál is ezzel foglalkozott. Ugyan az a sorozat sem volt tökéletes, de az Amazon szentségtöréséhez képest az egy igazi remekmű.

Boyens azt is elmondta, hogy War of the Rohirrim 183 évvel játszódik a Gyűrű Szövetsége előtt. A helyszín Rohan és a sztori főszereplője az a Pörölykező Helm, akinek a szurdokát láthattuk a Két Torony végén. Kiderül, hogy a lovasnemzetnek miért kellett oda menekülnie és az is, hogy hogyan védték meg azt a helyet, egy sokkal erősebb sereg ellen. A készítők elmondása alapján mindenben Tolkien könyveit veszik alapul. Lehet, hogy hozzá kell adni, de nem akarnak olyan részeket beleírni, ami meghazudtolná a nyersanyagot.

A rossz hír viszont, hogy előre nem látható gondok miatt, vélhetően a sztrájk a ludas, ezt a projektet is el kell tolni. Az eredeti 2024 április 12. helyett, a mostani hivatalos megjelenési dátum 2024 december 13. lesz. De ebben a pillanatban még ezt is meg tudjuk bocsátani, csak legyen jó a végeredmény.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár