Klasszikus Marvel-trilógia érkezik szeptemberben az HBO Maxre

Klasszikus Marvel-trilógia érkezik szeptemberben az HBO Maxre

Ha nem láttad azért, ha pedig láttad, akkor azért érdemes megtekinteni a Penge filmeket.

Az MCU negyedik és az ötödik fázisa egyelőre nagyon gyengén muzsikál, ami részben várható volt, hiszen a Bosszúállók: Végjátékkal lezárult egy korszak, azonban arra talán kevesen gondoltak, hogy ennyire semmitmondó alkotásokkal bővül majd a franchise.

Ezeket olvastad már?

Ráadásul a SAG-AFTRA sztrájk – főleg, hogy nem tudnak (vagy nem akarnak) megállapodni a felek – miatt a következő projektek sorsa is csak lóg a levegőbe. A legfájóbb csúszás ezek közül a Deadpool 3. felvonását érinti, hiszen jól indult a forgatás, de emiatt félbe kellett szakítani a munkálatokat, ezért egyelőre nem tudni mikor kerülhet majd a mozikba Ryan Reynolds és Hugh Jackman következő kalandja.

Addig pedig marad a jó öreg nosztalgia és a régebbi filmek megtekintése. Mivel a Marvel Studios a Disney égisze alá tartozik, ezért az MCU filmjeit és sorozatait néhány kattintással meg lehet találni a Disney+-on, rádásul a streamingszolgáltató az elmúlt években még a régi Marvel klasszikusokkal is bővítette a kínálatát.

Viszont most egy olyan hír látott napvilágot, miszerint a Warner Bros. lecsapott a Penge trilógiára és napokon belül elérhetővé teszt azt a (HBO) Maxon. Wesley Snipes ikonikus alakítását szeptember elsejétől lehet megtekinteni a streamingplatformon.

A Penge (Blade) első felvonását 1998-ban mutatták be, és a történet szerint a félig halandó-félig vámpírvadász bosszút akar állni édesanyja haláláért, ezért annyi vámpírt likvidál, amennyit csak tud. Kris Kristoffersonnal (Abraham Whistler) összefog a Stephen Dorff által alakított Deacon Frost ellen, hogy egyszer és mindenkorra lezárja ezt a csatát.

A 2002-es Penge II-ben a címszereplő fénybenjáró kénytelen összefogni az általa erősen gyűlölt vérszívókkal, hogy megállítson egy még veszélyesebb szörnyeteget. A 2004-es Penge: Szentháromságban (Blade: Trinity) pedig Jessica Biellel (Abigail Whistler) és a rajongók által kedvelt Deadpool-sztár, Ryan Reynolds-szal (Hannibal King) az oldalán már csak egyetlen feladata marad, megölni Drakulát.

Ez az első alkalom, hogy a Penge streamelhető formában jelenik meg valamelyik platformon, mióta 2022. december 31-én eltávolították a Hulu kínálatából.

Kövess Minket!



Gamer szótár