Hirdetés

Fair Play-hírek: Több ezer csalót tiltottak!

A Wargaming kijelentette, hogy zéró toleranciát alkalmazunk a csalással szemben. 

Hirdetés

A World of Tanks fejlesztőcsapata köszönetet mondott azoknak a többségben lévő játékosoknak, akik továbbra is élvezik a World of Tankset, és aktív tagjai közösségnek. Sajnos azonban néhány játékos túl messzire ment, így rájuk komoly büntetés vár, amely okán akár a felhasználói profiljukat is elveszíthetik.

A fair play feltételei
A World of Tanks mindig is nyitott volt a játékbeli módosításokra és a testreszabásokra mindaddig, amíg azok összhangban vannak a Fair Play irányelvekkel. Nem tűrjük el azonban azokat a nem kívánt, csalásra használt és káros szoftvereket, amelyek manipulálják a játékmenetet, és tisztességtelen előnyöket biztosítanak. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legigazságosabb játékkörnyezetet biztosítsuk.

Szolgáltatási feltételeink és licencszerződésünk
szolgáltatási feltételeink és a végfelhasználói licencszerződés megsértését nem toleráljuk, és aktívan dolgozunk azon, hogy megfékezzük a káros és nemkívánatos szoftvereket használó csalókat.

Megbüntetett és kitiltott fiókok
Ma újabb lépést tettünk ez irányba, és egy minden szerverre kiterjedő kitiltási hullámot indítottunk. Ennek során 3 365 fiókot szankcionáltak az EU régióban: ezek közül 2 008 fiók kapta meg az első figyelmeztetését és a hét napos tiltást, valamint 1 357 fiók került véglegesen tiltásra.

Ellenőrzött modok
Ez a kitiltási hullám csak az első a sok közül, ezért mindenképpen látogass el a Mod Hubra, hogy ott megtaláld a World of Tanks összes ellenőrzött modját és azok legújabb verzióját. A Mod Hub a legbiztonságosabb hely a World of Tanks különböző modjainak letöltéséhez, anélkül, hogy aggódnod kellene a szabályzat megsértése miatt.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés