Két streaming-óriás harcol Chris Hemsworth és Pedro Pascal kegyeiért

Két streaming-óriás harcol Chris Hemsworth és Pedro Pascal kegyeiért

Óriási harc bontakozhat ki a két színész főszereplésével készülő film jogaiért.

A Netflix és az Amazon licitháborúba kezdett a Crime 101 címre hallgató alkotásért, melynek sztárjai Chris Hemsworth és Pedro Pascal lehetnek. A Don Winslow író által írt regény alapvetően egy nyomozóról szól, aki egy ékszertolvaj után kutat a Pacific Coast Highway közelében. Így már kitalálhattuk, hogy két főszereplője van a rövid thriller történetének.

Ezeket olvastad már?

A Deadline értesülései szerint a Netflix és az Amazon akár 100 millió dollárt is hajlandó lehet elkölteni a Crime 101 jogainak megszerzésére. Bár egyelőre még nem született egyik féllel sem megállapodás, a hírek szerint az Amazon van jobb helyzetben a licitálást illetően. A másik érdekessége a dolognak, hogy Hemsworth és Pascal még szerződött le hivatalosan a projektre, mindössze annyit tudni, hogy a jelenleg is zajló SAG-AFTRA színészsztrájk előtt már kifejezték erőteljes érdeklődésüket a projekt iránt. Arról sincs egyelőre információ, hogy ki alakítaná kettejük közül Lou Lubesnick nyomozót, valamint a tolvajt.

Hemsworth számára nem idegen a streamingplatformokra szánt filmek világa, miután dolgozott már együtt Netflix-szel a Tyler Rake: A kimenekítés első (Extraction) és második (Extraction 2) része kapcsán. Pascal szintén vállalt már szerepet streamingre készült tévés projektekben, feltűnt például a Narcosban és A Mandalóriban (The Mandalorian) is. Mivel mindkét színésznek van már tapasztalata, és elég komoly sikereket értek el az utóbbi években ezen a téren, nem meglepő, hogy az Amazon és a Netflix is hajlandó lehet hat számjegyű összeget költeni egy olyan film jogaira, amelyben mindketten benne lennének.

Kövess Minket!



Gamer szótár