Megnyíltak a kapuk, szinte mindenki játszhat a CS2-vel

Megnyíltak a kapuk, szinte mindenki játszhat a CS2-vel

Mutatjuk, hogyan tudod ellenőrizni azt, hogy bekerültél a CS2 bétájába.

Gyönyörűen indul a szeptember a Counter-Strike játékosok számára, mert Lord Gaben leszállt a mennyekből, hogy megajándékozzon bennünket a CS2 örömével. Történt ugyanis, hogy a ma hajnali frissítést követően – amelyben rengeteg kisebb és nagyobb változást jelentett be a Valve – szinte minden aktív CS:GO játékos hozzáférést kap a bétában lévő játékhoz.

A Valve nyilatkozata alapján igyekeznek „annyi játékost meghívni a korlátozott tesztre, amennyit csak lehet”. Ehhez pedig három feltételnek kell megfelelni:

  • Prime státusszal kell rendelkezned,
  • MM-en legyen rangod,
  • abban a régióban játsz, ahol a teszt is folyik (Európa például ilyen).

Ezeket olvastad már?

Amennyiben a fentieknek megfelelsz, valószínűleg már meg is kaptad a meghívód a bétára. Ha pedig még nem jött a levél a Roxfortból Valve HQ-ról, nem kell búslakodni, mert ami késik, nem múlik. Vélhetően technikai okokból nem fognak beengedni egyszerre többmillió embert.

De honnan tudod, hogy téged is kiválasztottak a bétára? Nagyon egyszerű: a reggel óta elérhető CS:GO-s frissítés letöltése után nyisd meg a játékot és keresd ezt a CS2-es sávot a kezdőképernyő bal felső sarkában.

Erre rá kell kattintani, majd a felugró instrukciókat kell követni. Ezután a játék ki fog léptetni, hogy a Steam letölthesse a ~15GB-os CS2 frissítést. A letöltés után pedig annyi dolgod van már csak, hogy az indításnál a Counter-Strike 2 (Limited Test) opciót válaszd. Jó szórakozást!

Kövess Minket!



Gamer szótár