Így festene Lara Croftként sokak kedvenc színésznője, Ana de Armas

Így festene Lara Croftként sokak kedvenc színésznője, Ana de Armas

Egy rajongói fotó alapján nem bánnánk, ha ez a projekt megvalósulna.

Lara Croft nem csak a videójátékos világ egyik ikonikus alakja, hiszen Angelina Jolie révén 2001-ben a nagyvásznon is megvette a lábát a Tomb Raider franchise főhősnője, amely még egy folytatást is kapott két évvel később. Koránt sem ezek voltak a legjobb filmes adaptációk, de kétségtelen, hogy a színésznő rátett egy lapáttal a karakter népszerűségére. 2018-ban aztán egy, a reboot játékhoz sokkal közelebb álló feldolgozást is elkészítettek Alicia Vikander főszereplésével. Bár ez sem lett egy igazán sikeres projekt, egy következő felvonás vagy egy újabb Tomb Raider film megvalósítása azóta is beszédtémát szolgáltat Hollywoodban.

Ezeket olvastad már?

De vajon ki lehetne a következő Lara Croft, akit a nézők azonnal a szívükbe zárhatnának? Egy rajongó is hasonló dolgon gondolkozott és megszerkesztett egy képet, amely Ana de Armas kisasszonyt ábrázolja a legendás régészlányként. TheOGCukeman digitális művész ezt az alkotást meg is osztotta a Redditen és mit ne mondjunk, valóban pazarul fest a kubai-spanyol színésznő Laraként:


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

A plakáton Ana a szakadó esőben látható és Lara Croft jellegzetes öltözékét viseli, miközben kezében a már megszokott íjat fedezhetjük fel.

Azért sem véletlen szerintem, hogy Ana de Armast képzelte a művész Lara Croftként, mert az elmúlt néhány évben Ana az egyik legkeresettebb színésszé vált, pedig még csak 35 esztendős. Míg kezdetben leginkább romantikus drámákkal és vígjátékokkal hívta fel magára a figyelmet karrierje hajnalán, később több más műfajban is elvállalt kihívást jelentő szerepeket, amelyekkel igazolta tehetségét. 2017-ben Antonio Negret akciódús Kipörgetve (Overdrive) című filmjében is feltűnt, ahol bebizonyította, hogy izgalmas akció-thrillerekben is éppúgy képes helytállni, mint a lassú tempójú drámákban. Ezt követően pedig nem volt megállás, hiszen az elmúlt években már olyan címekben is lehetőséget kapott, mint a Szárnyas fejvadász 2049, Tőrbe ejtve, 007 Nincs idő meghalni vagy a Szöszi.

Ana rövid idő alatt megmutatta, hogy rendelkezik a szükséges képességekkel ahhoz, hogy simán jól mutatna a képernyőn Lara Croftként is, de egyelőre sajnos koránt sem biztos, hogy ez a szereposztás valaha is megtörténik. Tavaly törölték a Roar Uthaug által rendezett reboot második felvonását, és jelenleg azt pletykálják, hogy az Amazon Studios tervei közt szerepel egy új Tomb Raider film, valamint Phoebe Waller-Bridge kaphat még esélyt egy sorozat megalkotásához. Hátha ezek közül valamelyikben ő lehet a befutó és akkor egy remek produkcióval gazdagodhatnánk, papíron legalábbis.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár